Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek (14-18) mi az a magasság lányoknál ami elmegy pl. :165-175? És ha mondjuk a lány 173cm az még elmegy? Vagy az már yeti?
Dehogy yeti, minél magasabb, annál csinosabb. Én 183 vagyok, de szívesen járnék akár 180 magas lánnyal is. A yeti nekem a saját magasságom felett kezdődik, főleg, ha ilyen tömör gyönyörről beszélhetünk...
14/f
173 az pont jó, még lehetnél magasabb is! :)
Én 188 cm vagyok...
mert,ha a válaszolók 70%-a azt mondja,h túl magas ?? :D
nem szabad ilyen külsőségekkel törődni, 173cm vagyok,de pl nyáron simán felveszem a 10centis szandálkámat és még jót is nevetek,m a szembe jövő pasik 3/4nél magasabb vagyok. Úgy vagy jó, ahogy vagy ;)
Én is 173 vagyok, a párom 185, de magassarkúban néha magasabb vagyok nála, mivel elég görnyedten jár néha. De bennünket nem zavar.
Sőt, ő az alacsony lányokra mindig azt mondta, hogy tacskók. Aránytalanul rövid a lábuk, egy nőnek legyen már szép hosszú combja. Én teljesen meg vagyok elégedve a magasságommal.
14 vagyok és 177-178 cm kb...
álltalában az alacsonyabb lányokar szeretem, de egy 173cm-es lánynak ugyanannyira van esélye nállam, mint egy 157 cm esnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!