Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem ilyen helyzettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem ilyen helyzettel egy randira egy 10-es nővel?

Figyelt kérdés

10-eset úgy értem, hogy számomra 10-es skálán a legjobb.

Szóval a lényeg, hogy egy éve kb egy rendezvényen egy társasággal voltam, aztán ott a haveri kör összehaverkodott egy másik társasággal, de én mint gyáva önbizalom hiányos senki nem mertem nyitni feléjük, így meg sem ismertek, én sem ismertem őket.

A lényeg, hogy volt ott egy olyan csaj, aki nagyon tetszett, megismerkednék vele így szinte ismeretlenként, viszont tudom milyen suliba jár, szóval összefuthatnék vele. Persze nem ez az életcélom, mert tudom, hogy ez csak álmodozás, lehet, hogy van pasija, bármi lehet.

Magamról annyit, hogy pár hete elkezdtem PUA életstílust kialakítani, már amennyire lehet ennyi idő alatt, még szűz vagyok, de már csókok, randik összejöttek. Külsőre inkább sovány vagyok bár teszek ellene, de legalább jóképű. Viszont nem tudom, mennyit kell még "gyakorolnom" ahhoz, hogy egy 10es kaliberű csajt felszedjek, mert nem szeretném elpuskázni azt, amikor majd összefutok vele.

18/F előre is köszönöm a válaszokat, ne kíméljetek:)

2013. máj. 26. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
miért ne lenne?
2013. máj. 26. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem gyakorlás kérdése, vagy összejön, vagy nem.
2013. máj. 26. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem csak a gyakorláson múlik. De én a maxot szeretném kihozni belőle.
2013. máj. 26. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi ez a PUA életstílus?
2013. máj. 26. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
A PUA az évszázad lehúzása :D OMG ki az aki elhiszi az a sok baromságot de komolyan :D Hosszú évek munkája amíg egy ember mentálisan átalakul, ha egyáltalán sikerül, ami beléd van kódolva, az ellen akarsz küzdeni, ez sokkal reménytelenebb mint felszedni a 10-es csajt :D
2013. máj. 26. 21:43
 6/9 A kérdező kommentje:
5.-nek: nézz kicsit utána mi is az a PUA elég összetett dolog. Korántsem arról szól, hogy felszedőszövegek, kamu dumák, betanult játszmák. Hanem bizonyos nézőpontokat oszt meg, ami segíthet. A személyiség meg olyan gyorsan alakul, amennyire képes az ember kockáztatni, komfortzónáján kívülre merészkedni. Aki a komfortzónájában akar fejlődni az semmire se viszi évek múlva se, aki pedig mer kockáztatni az akár napok, hetek alatt változást tapasztalhat.
2013. máj. 26. 22:01
 7/9 A kérdező kommentje:
ez a "beléd van kódolva" is silány hozzáállás, hiszen valóban bizonyos személyiségjegyek a DNS-ünkbe vannak kódolva, de nagyrészt a társadalmi szokások, hierarchia, neveltetés, környezet stb ami a nagy részét adja és ez fejleszthető
2013. máj. 26. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha meglátsz egy nőt és tetszik, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy rögtön cselekedsz, mert ha halogatod, készülsz akkor a találkozásnál rá fogsz görcsölni és ezért nem fog esetleg sikerülni.

De mindezek ellenére sikerülhet is és én drukkolok neked!

És mit értesz PUA életstílus kialakítása alatt

2013. máj. 26. 22:12
 9/9 laci911 ***** válasza:
Szerintem màsik nővel kezdj , gondolom màr nem emlékszik ràd szóval kell egy màsik nő , soha ne egyet fűzél mert akkor csak magadat fogod sajnàlni .
2013. júl. 13. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!