Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ma megcsókolni a barátnőmet. Hogyan csináljam?
Talán tényleg inkább várni kéne holnapig. De én ezt nem értem, már jártok, "szereted", szóval valamennyire elég mély a kapcsolat már, és még nem csókolóztatok? Ez számomra elég fura. Én ezt az egészet sokkal inkább tudom úgy elképzelni (mivel még nem volt ilyen kapcsolatom), hogy eljárunk együtt pár helyre, közben kialakul a vonzalom, és mondjuk az első csókkal kezdődik el az együtt járás ténylegesen. Na nem mintha ennek ilyen írott szabálya lenne, csak én ezt így látom.
15F
Azt hittem h csak én gondolom így, h első csóknál kezdődik a járás... Mostanság az a "divat" h megkérdezi az egyik a másiktól h járunk és onnantól már ölelgethetik meg csókolgathatják egymást... Hát mit mondjak? elég gyerekes... Nah mind1! Szerintem is várj addig, amíg kettesben lesztek... Úgy romantikusabb!
14/L
Hajrá!
Szentem is várj holnapig.
Sok sikert!
Nkm is azonba el kéne cupanjon az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!