Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejövök e a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök e a lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit kb fél éve ismertem meg. Azt mondanom sem kell, hogy nagyon bejön. Rá 2-3 hétre, hogy megismertem, megkérdeztem tőle, hogy lehetne e köztünk valami... Akkor azt mondta hogy: "Hát... Húúú... Nem hiszem, de már gondoltam rá!" És egyből más témát vett elő.(úgy láttam hogy zavarba jött)Utána megkérdezte, hogy ugye tartani fogjuk a kapcsolatot? Azóta gyakran ír rám MSN-en, hogy jó lenne találkozni, meg volt rá példa hogy csak sétálni akart. (Persze ezek meg is történtek)Néha elpirul hogyha tallunk, "csipkelődni" is szokott ezzel, azzal. Barátnői azóta mondták h megbánta mikor nemet mondott (kb egy hónapja), de azóta nem mertem újra megkérdezni erről... Szerintetek valóban bejövök neki? És ha igen mit lépjek? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2009. okt. 5. 01:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd ki egyszer te sétálni, vidd el valami romantikusabb környezetbe, teremts valahogy bensőséges hangulatot (egy szál rózsa minden magyarázat nélkül elég hatásos tud lenni). Miután odaadtad a rózsát kérdezd meg tőle megint. És utána, ha igent mond és valami magyarázkodásba akarna kezdeni, hogy ő eddig miért nem lépett inkább csak csókold meg...:)
2009. okt. 5. 01:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hivd el moziba es utana egyetek egy pizzat vagy akarmit.A mozi elott en is jonak tartok egy szal rozsat persze csak ha tenyleg romantikus beallitotsagu vagy.Dumaljatok sokat(mindketten)es kaja utan vidd el valami szep helyre vagy csak seteljatok es beszelgessetek.Seta kozbe szurj ki egy jo kis helyet es uljetek le.Mondd el neki hogy milyen jol erzed magad mellette es hogy jo lenne ha gyakrabban meg tehetnetek ezt a kis kiruccanast egyutt.CSOKOLD MEG!!! Szerintem a kerdesre nincs szukseg mert mar ugyis megkerdezted egyszer es ha o elmegy veled kikapcsolodni akkor tutira nincs pasija(mert ha lenne akkor nem toltene veled a szabad idejet:) )KEZ ES LABTOREST KIVANOK!!!:)))Sokat segitett volna ha tudom hogy hany evesek vagytok na de sebaj,viccelodj sokat legy laza es minden jol megy majd;)!
2009. okt. 5. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mit lépj? :))

Találkozz vele és viccelődve kérdezd meg, hogy nem-e gondolta-e meg magát egész véletlenül ,mert te azóta is odavagy érte. Egyenes kérdés, egyenes válasz.

Szerintem

2009. okt. 5. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat! :)
2009. okt. 6. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
hát a csaj egy hatalmas nagy ribanc, ez kiderült... de köszönöm a válaszokat, és a tippeket :)
2009. okt. 11. 02:54
 6/6 anonim ***** válasza:

:-(

mi történt?

2010. júl. 26. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!