Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek neten, képeket is töltök fel. Hogy csinálhatnám okosan?
Figyelt kérdés
kedves arcom van..és szép szemem, ami álltalában imponál, de nem rakok fel egész alakos képeket, mert nem szeretem a testem.. széles a csípőm, vastag a combom.. és ezzel nem szivesen dicsekszem..2008. jún. 18. 18:16
1/6 anonim válasza:
Hát énis ismerkedtem egy pár éve neten, meg igazság szerint a mai napig fent vok chat.hu-n de már csak barátokat keresek ott. Hát tapasztalatból írnám, hogy semmiképp ne hazudj mert egy idő után magad is belekavarodhatsz. Ja és ha megakarnád mutatni a testeedd,mármint egész alakos képre gondolok, nyugodtan mutasd meg, ha nem teccik valakinek akkor hagyjon téged békén, de hidd el hogy nagyon sok pasinak teccenél még akkor is ha nem tökéletes a tested.
2/6 anonim válasza:
Ha okosan akarod csinálni akkor nyugodtan mutasd meg magad, nem te vagy az egyetlen akinek nincs tökéletes alakja.
3/6 anonim válasza:
Igen.Senkinek sem tökéletes az alakja.Még én sem tartom szépnek a saját testemet.Nagy a fenekem,kicsi a mellem és a sportlosától izmos a combom.Szoval erről ennyit
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan tegyél fel rendes képet: annyival jobb lesz, hogy utána CSAK az fog megszólítani, akinek VALÓBAN tetszel. Ha ismerkedni szeretnél, nem csak fecsegni...
Annyival is jobb lesz, hogy eleve nem kell magyarázkodni.
5/6 anonim válasza:
Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni! Pár éve még én is próbálkoztam, de inkább barátok keresése céljából. Az arcom szép, a testem kevésbé, és mindig olyan "egészalakos" képet tettem fel, amin nem látszanak a dolgaim:) Nagyon sok jó fickó írt, de eggyel sem mertem találkozni emiatt, mert úgy éreztem, hazudtam nekik, és midnenkinek. Az a legfontosabb hogy magadat add, mert ha véletlenül olyan pasival találkozol, aki nagyon be fog jönni neked, és ugyanúgy "hazudsz" mint én, elég nagy kavarodások és szívfacsarások történhetnek. Olyan képeket tegyél fel, ami előnyös, de azért tükrözik a valóságot. Az portré fotóidat jobban hangsúlyozd ki, ha szerinted azzal szoktál aratni:) Amúgy is az arc sokkal fontosabb. Sok sikert.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Keresek néhány használható képet magamról..
2008. jún. 19. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!