Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez bunkóság?
Figyelt kérdés
19 vagyok, és egy 24 éves növel megyek moziba, ez lesz a 2. Randi.
Nekem még van diákigazolványom, de neki nincsen.... szoval eleve úgy tervezem hogy én fizetek, de ha azt mondom a pénztárnál hogy
1
2013. máj. 25. 10:54
11/14 anonim válasza:
de ez miét gond v netán kinek?
ugyan már legyél rugalmas, a lány akivel mész tudja, hány éves vagy, ki a fenét zavar, senkit
kérjed nyugodtan, nem fog szólni, mert nem a diákigazolványod érdekli mondta már Neked? N
12/14 anonim válasza:
"Sorry a hejesirasi hibakert telorol irok..." :D
13/14 anonim válasza:
Nálunk elkérik. Nyugodtan kérj egy diákot és egy teljes árut, nincs ebben semmi rossz. :D
14/14 Költőnő? válasza:
atyaég... miért lenne ez ciki. Tudja a korod nem? a sajátjt meg gondolom, pláne. Ja, a hejes, az nem helyes, de ezt elvileg egy teló is tudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!