Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 19 éves szűz fiú vagyok, nem szeret senki és nem kellek egyik csajnak sem.
Figyelt kérdés
... utálom a világot meg minden blablabla... akár egy ilyen kérdést is feltehetnék...DE NEM... ma reggel felkeltem és úgy döntöttem változtatok az életemen, szeretnék csajozni... szóval a kérdés, hogy tanulhatnám a meg a csábítás művészetét...2013. máj. 25. 06:57
1/10 anonim válasza:
Hát nekem 2 párkapcsolatom is volt ahol a férfiak 20 év felettiek voltak és szüzek.
És pont azt tetszett bennük, hogy a felfogásuk más volt, mint a korabeli férfiaknak.
Ha nem vagy egy tömegférfi akkor észre fognak venni a lányok.
2/10 anonim válasza:
Tán pont te nem veszed észre a kínálkozó lehetőségeket vagy sosem kerülsz megfelelő helyzetbe a körülmények miatt.
4/10 anonim válasza:
Szinte engem írtál le. Csak annyi a különbség, hogy én 19 éves lány vagyok, sajna nem merek nyitni a pasik felé, ezért össz-vissz 1 rövid kapcsolatom volt és passz. Én a pasizás művészetét szeretném megtanulni...
5/10 anonim válasza:
Tessék, előző, fogjatok össze, és gyakoroljatok :)
7/10 anonim válasza:
Utolsó! Te egy undorító trágár paraszt vagy!
8/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat...
Kedves 6. ennyi lenne a nagy titok? Ha ezt tudom volna... holnap felkellek és jobban fogok kinézni, mert én úgy döntöttem... ja, hogy ez nem így működik...
Valakinek nincs egy jó arcplasztikás orvos ismerőse?!
2013. máj. 26. 10:48
9/10 anonim válasza:
Nyilván nem így működik, nem is azért írtam, de csak akkor lehetne több sikered a csajoknál, ha jobban néznél ki.
10/10 anonim válasza:
írd be a googlébe hogy PUA és tanulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!