Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves pasi 17 éves lánytol csak szexet alarhat?
Igen + bepótolni a gyerekkorát
Én 24 éves létemre nem kezdek ki még 16 éves csajokkal se...gáz az illető
0. lépés: Honnan tudjuk?
Továbbá: Bele is szerethetett a lányba. Csak ugye minél nygobb a korkülönbség, az emberek annál jobban általánosítanak mégpedig a téren, hogy a 17 éves gyerek, csak az iskolás életet ismerni, nem egyezik az élet- és gondolkodásmódja egy felnőtt emberével és ez ha még nem ütközött ki, hamar ki fog. Továbbá feltételezni lehet, hogy egy okos, értelmes, felnőtt 28 éves férfi tisztában vagy egy 17 éves szellemi érettségével, hiszen több mint 10 éve megélte azt a kort, és több mint 10 év élettapasztalattal meg is haladta azt. Innen jön a következtetés, valószínűleg nem gondolja komolyan.
Hát szerintem nem feltétlenül.....
Én 17 voltam amikor a jelenlegi férjemet megismertem, ő 29.
6 éve együtt vagyunk, és született egy közös gyermekünk is!
Igen két esélyes a dolog! Legelőször nekem is az jutott az eszembe hogy egy érett férfi csak szexet akarhat egy fiatal lánytól. De egyből az a gondolat követte,hogy mi van ha nem,mi van ha Ő más?
Ezt csak is te tudod kikövetkeztetni,hiszen meg kell ismerned,hogy rájöjj mit is szeretne igazán tőled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!