Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kialakulhat még köztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat még köztünk a szerelem?

Figyelt kérdés

NAgyon szerelmes voltam egy lányba. Aki engem nem akart mert mást szeretett. ÉS mondta hogy köztünk nem valószínű hogy lesz vmi. Szinte már el is felejtettem. Szóval szerelmes már nem voltam de szerettem. Így barátok lettünk. Sokat beszéltünk. 2 hónap múlva mondja hogy szeret és hogy szeretne velem találkozni. Találkoztunk is.De én nem éreztem már szerelmet. :S

De ezt el is mondtam neki hogy nekem nem biztos hogy menni fog. Mert már nem érzem ugyanazt mint régen. De én ezt nagyon akartam. CSak nem éreztem. ÉS így azt mondta ő se akarja.

Később, azaz 1 hét múlva megint úgy volt hogy lesz vmi. De vki olyat hazudott a lánynak h én fogadásból akarok vele összejönni. ÉS ebből veszekedés lett.(már az előtt is rengeteg volt a veszekedés témák pl. a fiú akit szeretett, azt mondtam nekem nem megy a barátság vele stb.)

Így ezzel le is zártuk. De én még mindig akarom őt de tudom hogy ez most még nem menne.

Arra gondoltam hogy tavaszig nem beszélünk egy szót se (msn, meg persze máshogy sem). Így nem lesz az a baráti kapcsolat és így máshogy felejt el. Egyszer csak tavasszal ott leszek ahol ő a szabadidejét tölti. És beszélgetünk egy kicsit. Aztán minnél többet. Később már haza is kísérem. Aztán remélem kialakul megint.

Szerintetek van esély megint a szerelemre? És ez jó ötlet?

Ha nem tudnátok tanácsot adni?

Előre is köszönöm.

2009. okt. 4. 16:37
 1/3 A kérdező kommentje:

ő 14/L én 15/F

És remélhetőleg addigra nem lesz másik fiú a képbe...

2009. okt. 4. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg... de ez nem azt jelenti hogy tényleg nem lesz. Ne tervezz ennyire előre, szerintem teljesen fölösleges. Addig sok minden történik még, ki tudja hogy akkor éppen rád lesz-e szüksége. Ha sokat veszekedtetek, és úgy érzed, már nem szereted, akkor fölösleges erőltetni. Majd jön egy másik lány, vagy szépen kialakul magától a dolog!
2009. okt. 4. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog, hogy ebből szerelem lesz. Keress magadnak egy rendes nőt, egészségeset, teltkeblűt. Olyat aki ki tudja hordani a gyerekeidet.

A ferfiak NEM beszélgetnek. Nalunk egy dolog szamit, és ez genetikailag kodolva van: minel tobb virágot beporozni. Genetikai anyagunak minel tobbszor tovabbadni.

Fekudj le vele, aztan meglatjuk mi lesz.

2009. okt. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!