Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Újpesten milyen jó randihelyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újpesten milyen jó randihelyek vannak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
6-0 étterem söröző , sugar cukrászda, harangvirág, szúnyog szigeten kecske etetés, andretti pizzéria a legjobb nekem az a favorit randizós helyem.
2013. máj. 23. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Horváth cukrászda,vagy menjetek el a Megyeri útig és ott a Dodó büfé.

Olyan melegszendvics van (ha épp jó ember süti),hogy letérdelsz :D

2013. máj. 23. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
újpesti burger king.
2013. máj. 23. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Most nyílt nemrég a Charlie nevű pub(?) az obinál, az szerintem elég kultúrált hely
2013. máj. 23. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Szusza É-NY-i lelátó meccsnapkor... az MLSZ intézkedései miatt az ultrák tiltakoznak, ezért "családias" színházhangulat van... Köszönjük BU.ZI MLSZ!!

Szóval ez egy tökéletes randihely! ;)

2013. máj. 24. 14:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komoly és kevésbé komoly válaszokat:))
2013. máj. 24. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én csak azt ismerem hogy budapest újpesti részt nem ismerem szóval nem tom melyik része budapestnek.

Most hogy ezt leszögeztük szerintem parkba menni is jó ötlet.

2013. máj. 24. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
ÓÓóó, pont ma volt meccs... mennetek kellett volna! :)
2013. máj. 25. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!