Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vallásos csaj?
Figyelt kérdés
Én is vallásos vagyok, de nem annyira, pl. nem hallgatok egyházi énekeket meg nem imádkozom mindennap.
Szerintetek hogyan közeledjek egy ilyen lány felé, ha meg szeretném ismerni? Esetleg az ilyen csajok maguk mellé csakis nagyon vallásos barátot akarnak?
2013. máj. 23. 22:46
11/13 anonim válasza:
Vannak olyan mélyen vallásos/hívő emberek (én nem érzem a különbséget), akik csak olyanokkal állnak össze, akivel úgymond: ugyanúgy élik meg a hitüket. Ez a sikeres párkapcsolathoz egy nagyon fontos dolog, de ezt csak akkor tudod meg (hogy ő ilyen-e), ha megkérdezed. Sok sikert! :)
13/13 MarkoG válasza:
figyelj, ne ezekre hallgass...fölösleges. ISMERD MEG! Itt láttam sokan fikázták h "vallásos" de nem tudják elfogadni, hogy neki ez az élete... -.-
Én is katolikus vagyok és volt ugyanolyan katolikus párom, és igen hihetetlen perverz volt.
És volt vallásellenes párom is, vele is megvoltam. Szal ismerd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!