Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vallásos csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vallásos csaj?

Figyelt kérdés

Én is vallásos vagyok, de nem annyira, pl. nem hallgatok egyházi énekeket meg nem imádkozom mindennap.

Szerintetek hogyan közeledjek egy ilyen lány felé, ha meg szeretném ismerni? Esetleg az ilyen csajok maguk mellé csakis nagyon vallásos barátot akarnak?

2013. máj. 23. 22:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
2013. máj. 23. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
nekem volt egy ilyenem ... na, nála perverzebbet azóta sem találtam (és ez most nem trollkodás)
2013. máj. 23. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy a partnerednek hite van, vagy vallásos. Nagyon nem mindegy, úgy hogy pontositsd légyszives:

Pünküsdi, vagy katolikus pl.?

2013. máj. 23. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát, én a helyedben skippelném a leányzót...

De, azért ezzel egy elég felületes leírást adtál róla...

Gondolom, a vallási dolgokon kívül is van egy érdeklődési köre, hobbija... (?)

2013. máj. 23. 22:51
 5/13 anonim ***** válasza:

szerintem pont nem ezen fog múlni, hogy bejössz-e neki vagy sem :)

hívő(nem vallásos) leányzó

2013. máj. 23. 22:58
 6/13 A kérdező kommentje:

katolikus a csaj. katolikus ifjúsági hittanra jár, katolikus közösségekbe, vasárnaponként a kórusban énekel.

hogy mi a hobbija, stb, ezt nem tudom, mert nem ismerem igazából.

2013. máj. 23. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:
6 Jajj, akkor: ó te szegény:DD
2013. máj. 23. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:
6 Bár azért ne lombozódj le, de már lassan kezdenak ők is ébredni...úgy hogy kitartás:D
2013. máj. 23. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Szóval komojítsunk: ugyan olyanok mint te világiként.Ugyan úgy ismerkednek, ugyan úgy járnak moziba, és bárhová-sátánista, wiccás és csatlósai kivételével szerintem bármelyik emberrel szívesen kommunikálnak.
2013. máj. 23. 23:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Én is vallásos vagyok, én is járok templomba, csak én nem élem meg a hétköznapjaimban úgy a vallást, ahogyan szerintem ő. Ez a problémám, bár valószínűleg meg kéne ismernem, hogy véleményt tudjak mondani...
2013. máj. 23. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!