Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kézfogás ölelés kezdeményezés, mikor és ki?
Sziasztok! Több kérdésem lenne.
1. Első randin találkozáskor/búcsúzáskor illik puszit adni? Kezdeményezhet a lány vagy inkább a fiú?
2. Mikor kezdi el egy pár azt ,h kézen fogva vagy ,hogy egymást átölelve mennek az utcán? A srác kezdeményezzen ebben vagy a lány is kezdeményezhet?
3. Ha igen hogyan és mikor?
Előre is köszi a válaszokat!
Illik puszit adni de nem kötelezö. Nem fognak megkövezni érte És a tökösebb fél kezdeményez mindig.
2 amikor összejöttek (jobb esetben) azért mert a kéz megofgása azt jelenti hogy egymáshzo tartoznak. Itt is a tökösebb fél kezdeményez.
3 Hee?
illik, a puszi semleges dolog.
inkább a fiúnak kell kezdeni.
a kézfogást egyértelműen a fiúnak kell indítványozni.
hogyan és mikor? XD hát ne akkor amikor épp a cipőjét köti, vagy telefonál...
sétáltok beszélgettek, ésspontán vagy megfogod a kezét, vagy átöleled a derekánál fogva, magadhoz fordítód, és vagy szájrapuszi, vagy finom csók.
spontán legyél, és ne görcsös, persze csak ha látod a lányon ,hogy szimpi vagy neki.
A hármas kérdést arra értettem ,h ha a lány kezdeményezi a kézfogást akkor hogyan tegye és mikor érdemes.
Köszi hogy válaszoltál! :)
19 vagy?? de éddess
neharagudj de én azthittem ezt egy 14 éves srác tette fel.
tipp neked:
NE CSINÁLJ SEMMIT! csak jeleket adj! apró mosoly, szende tekintet, boci szemek stb stb :) a pasi dolga kezdeni, ha már ehhez is nyámnyila, nemsokmindenre számíthatsz tőle :D
annyit a dolgod hogy a kínos csendeket kerülöd, mindig dobj témát, bármit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!