Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be lehet az olyan lányoknál, akik a pénzre mennek úgy csajozni, hogy mutatom látszólag hogy van pénzem?
Figyelt kérdés
Utána meg mikor rájönnek hogy nem a Rózsadombon van házunk, már mindegy lesz?
Mindig siránkoznak itt meg ott, hogy jajj, a csajok a pénzes pasikra mennek.
Hát akkor mi van, ha látszólag annak tűnök majd? Iphone, meghívom, veszek neki 1-2 doboz cigit, meghívom kajálni, meg ilyesmik.
Utána meg tök mindegy lesz, mikorra leesik nekik, hogy hoppá, nincs 3 as BMW a fenekem, alatt...
2013. máj. 22. 20:47
11/14 anonim válasza:
Úgyis mindegy igazán boldog sosem lehetsz ezektől. Sem.
12/14 anonim válasza:
Akinek erre vannak kihegyezve az érzékei és nem nagyon buta, az gyorsan levágja, hogy csak eljátszod a nagymenőt, de csóró vagy. Főleg, hogy nincs magadtól annyi önbizalmad, hogy belefogj és itt kérsz megerősítést.
13/14 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy én számítok az olyan lánynak, aki a pénzre megy. Vagyis nem feltétlenül a pénzre, de másoknak ez a benyomása, ha esetleg megemlítem a témát. Én kifejezetten a magas iskolával rendelkező férfiak társaságát keresem, mert jómagam is magas iskolai végzettségű vagyok. És gazdag is, ezért próbálok a saját köreimben keresni. Szóval kérdező, aki figyelmes és nem buta, és hidd el, nem buták az olyan lányok, észreveszi, hogy csak kamuzol. Egy gazdag ember nem úgy viselkedik, mint az átlag. A mozdulatain, a viselkedésben, a modorán, a mimikáján látszik, hogy kicsoda. Legalábbis én egyből kiszúrom a nagyzolókat. Tudod, kinek nagy a szája, nem biztos, hogy van is valami mögötte... Esetleg a tini, butácska lányoknál lesz esélyed, csak nem tudom, hogy hol akarod megdugni őket. :)
14/14 anonim válasza:
Levágják azonnal,így inkább hosszútávon kezd el a karriered építeni :)
Komolyan mondom,több légy egy csapásra.
De abban igazad,hogy bizony pénzéhesek,de ők adnak magukra ők húznak minit,ápolt hosszú haj,csinos vékony test jó alak.
Tehát ez van úgyhogy kezdj el pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!