Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy mióta már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mióta már vannak sikereim is a lányoknál (például smárolás), azóta fokozatosan megváltozott a zenei ízlésem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy amíg nem jött össze még egy csók sem, vagy érintés lány felé, addig ilyen érzelmes töltetű, nem feltétlen érzelmes szövegű, hanem érzelmes dallamvonású, szomorú, depis zenéket hallgattam, arra volt igényeim, de mióta már több lánnyal is smároltam, illetve, egyre sikersebb vagyok a lányoknál meg az egyikkel már pettingeltem is, azóta, főleg mostanság veszem észre, már nincs is igényeim ilyen nyomi zenékre, sőt, ha meghallom sem vált már ki úgy bennem érzelmeket, mintha kezdenék igazi alfahím lenni, nem az a tipikus régi, érzelgős srác vagyok már, de persze azért még vannak érzéseim, érzelmeim, de zeneileg már nem vágyom olyan zenékre, amiket régen hallgattam, inkább a vidámabb, erősebb zenékre vagyok vevő.

2013. máj. 9. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Azóta a madarak is hangosabban csicseregnek.☺
2013. máj. 9. 14:33
 2/2 hyatt ***** válasza:
Az ember változik. Pl lefogadom, hogy nem töltene el különösebben katartikus élménnyel, ha karácsonyra anyukádék kartonpapírból építenének neked egy várat...
2013. máj. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!