Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nő, lány hogyan kezdeményezzen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő, lány hogyan kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 20:29
 1/8 anonim válasza:
100%
hát részleteket nem tudok így elég nehéz megmondani mit hogyan csinálj... hát amit tudok mondani mosolyogj a rá a fiúra,, szemezz vele,, kezdj el vele beszélgetni,, vedd fel msn-re,, nézz mélyen a szemébe,, 17/f
2009. okt. 3. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha ezek már megvoltak?
2009. okt. 7. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor meleg a pasi:)
2009. okt. 7. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
nem meleg. De valami más? Szerintetek mit tegyek?
2009. okt. 7. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne hagyd abba! Folytasd tovább! Add a tudtára kedves szavakkal, hogy nem bánnád, ha lenne köztetek valami komolyabb. Előbb-utóbb csak megérti. És ha ő is akarja, akkor reagálni fog rá. Még, ha kicsit visszahúzódó is. Ha végképp nem tesz és nem is mond semmit, akkor vagy nem akarja vagy hagyd a fenébe.

Ha nem akarja, akkor nem, nincs mit tenni. Ha meg annyira félénk, vagy mi (én azt mondanám, hogy hülye), akkor menjen a fenébe, nőjön föl. Valahogy erre tudok gondolni, mert én is ilyen voltam.

Azért adjál neki! :-D Vidd bele minden rosszba! Gondolom, ha ennyire tetszik neked, akkor megér pár próbálkozást! Ha férfiból van, akkor nem lesz probléma! Sok szerencsét! 24F

2009. okt. 7. 15:06
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:-))))
2009. okt. 7. 19:07
 7/8 anonim válasza:
hát nem igazán jó ha egy lány nagyon nyomul egy fiúra. az kiábrándíthatja őket:S. de sztem ha mosolyogsz rá és szemezel vele, vagy esetleg kedvesen kikéred valamiben a tanácsát, hagy beszélgetést kezdeményezel, úgy sok minden kiderülhet hogy érdeklődik-e irántad.:) nálam ez bevált:)
2009. okt. 8. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy lány is ugyanúgy kezdeményezzen, ahogy egy fiú. Szerintem mosoly, meg szemezés az olyan vajákolás. Vagy csinálja normálisan, vagy, ha nem tudja, akkor álmodozzon magában és várja a táltos paripát herceggel, aki majd becsönget a lakásába.
2010. aug. 9. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!