Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a buszon megtetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a buszon megtetszik egy lany hogyan szolitsam meg?

Figyelt kérdés
Akar most latom eloszor, akar mar sokadjara.
2013. máj. 21. 22:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Hé, ne fordíts energiát baromságokra!

[link]

Szó sincs rámenős udvarlásról, és alap, hogy nem egyszeri. Hova igyekszel behúzott kézifékkel?

2013. jún. 24. 23:09
 22/38 A kérdező kommentje:
Ok, ez eddig szep es jo, de mi van akkor hogyha a lany nem kerdi meg tolem, hogy "te igy szoktal csajozni?" ?
2013. jún. 25. 21:43
 23/38 anonim ***** válasza:
Úgy látom, hogy ez egy eldöntendő kérdés.
2013. jún. 25. 22:03
 24/38 anonim ***** válasza:
Ne a konkrét sszöveget lásd benne hanem a formulát. Akkor az a rész kimarad és jön a 3 tulajdonságos rész.
2013. jún. 25. 23:14
 25/38 anonim ***** válasza:

Úgy értem eldöntendő kérdésre egyszerűbbnek tűnik válaszolni valamit, mint uralni a csendet, és épp a kellő késedelemmel megtörni, mikor a tekintetek összeforrnak...

Ez csak improvizáció. Nincs technika, tényleg. A "hangszereden" kell gyakorlottan mozognod, és elengedett játékkal feltárulkozva létrehozódhat pár igazán nagy pillanat, ami valami misztikus távlatokat hozogat ide nekünk néha... Akarni kár lenne. Bármelyik virtuóz megmondja, hogy még ő is, még begyakorolt darabot is totál fakézzel adna elő, ha akarattal csinálná. Inkább csak engedik, hogy győzzön a "flow", és megtörténjen a csoda. Még végig is hallgatják közben kissé kritikusan, és ezzel a fura kettősséggel túlhaladják a "kötelező" izgulást is: "azonnal elmúlik", mire kell a biztos kéz.

Pakold át ezt az egyszerű elméletet/szemléletet a standup comedyre, és lesz honnan visszafognod magad, mire ott lesz mögötted némi rutin. A comedy rész ugyebár jobb, ha épp csak elég benne, tehát nem árt a mondandó se, az érdeklődés se, valami tetszetősebb egyensúlyban.

2013. jún. 26. 08:20
 26/38 anonim ***** válasza:

"nekem 3 pont kell hogy elkérjem egy lány számát"

Mintha te tennél neki szivességet. Ez a 'versengj értem r.banc' hozzáállás,fájdalmas nagy baromság. MAgyarországi lányok 83% pofonnal válaszol. A Maradék pedig 12 kilóért is elmegy veled.

2013. aug. 23. 18:22
 27/38 anonim ***** válasza:
Mondjam tollba? Ennyire ne legyél már antiszoc. Ülj le,csevegly,nevess,légy férfi,növessz egy pár golyót. Anélkül ugysem jutsz meszire. Nem leszünk ott hogym indig súgjunk.
2013. szept. 5. 22:32
 28/38 RViki válasza:
Legyél természetes. ÉS ha már mellé ülsz/álst mindig legyen téma!!!!!! Ha nincs téma a csaj ezt rossz pontnak veszi. Ha magabiztosan van témád az jó pont a csajnál. A másik, ha odamész ne mond neki hogy így csajozol, mert abból azt veszi le, hogy mindenkivel ezt csinálod. Mindig legyél magabiztos, és NE maradj csöndben, akkor se ha kéri.
2013. szept. 30. 20:45
 29/38 A kérdező kommentje:
Mostanaba magabiztos vagyok, de egy idegennek nem tudom mit mondjak, hisz sokszor a legjobb haveromnak se tudom, hat akkor egy idegennek.
2013. okt. 1. 11:45
 30/38 anonim ***** válasza:
Van ez a rengeteg iromány "szeretetnyelvek" témakörben, azok is sokat segíthetnek abban is, hogy kinél milyen húrokat érdemes megpendíteni, és abban is, hogy magadat még jobban megismerd.
2013. okt. 9. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!