Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol csinálhatnánk?
Ha a tesók hallják, gondolom nyikorog az ágy akkor csináljátok a földön vagy asztalon, ablakpárkányon.
A nyögést meg vissza lehet fogni, vagy halkabbra venni.
Ha te lovagolsz rajta akkor nem nyikorog annyira az ágy sem.
húú, ha én lovaglok akkor nyikorog csak igazán :$
nálunk is ilyen szitu van. barátoméknál papírból vannak a falak, tesója a szomszéd szobában, lent is mindent hallani. mi ilyenkor földön csináljuk. tegyetek le paplant, úgy kényelmes is. nyögést nehezebb elfojtani, én barátom nyakába harapok, ha nem bírom tovább, vagy a vállába fúrom az arcom (ebben is van valami szép). ^^
Nincs olyan ismerősöd, aki esetleg tudna néhány alkalomra adni egy szobát akkor, amikor nincs otthon? Hasonló a hotel szituációhoz és még fizetni sem kell érte :-)
OFF: egyszer volt egy 30 éves dögös csaj szomszédom, és valamelyik nap hallottam, hogy nyögdécselt. Szemem ki volt kerekedve rendesen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!