Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Nagyon magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Nagyon magányos vagyok, sose volt csajom 20 vagyok! Léciléci segíts! Mit tegyek? Segíts!

Figyelt kérdés

20 éves sosebasztam szűz vagyok sose nem smároltam és barátaim sincsenek.

állítólag jóképű vagyok pedig csak beszélgetni nem szeretek

2013. máj. 21. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
USP 0.45, látom a Glock nem vált be....
2013. máj. 21. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Doug, az egy szép darab.
2013. máj. 21. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
jaj ugyanmááháháhá, én is így vagyok ezzel már háromszáz éves vagyok, de folyamatosan visszautasítanak a csúnyagonodsznők és a köcsögparasztbéjemvéssel megy az összes mindenhova pedig azok verik őket össze vissza ezvan bunkónak kell lenni, mert én kedves aranyos okos szerény és mindenható vagyok, nem értem miért nem ugranak rám egyből meg amúgy is az összes egy ribi, és utálom az embereket amiért nem tudják hogy én felettük állok, meg hogy képzelik hogy egyes nők nem pucsítanak be pucéran ákciórakészen amint belépek egy velük közös légtérbe. igazságtalan az életem :(((( átérzem amit te érzel
2013. máj. 21. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert szerinted miután leanyázod az embereket, biztosan mindenki beszélgetni akar majd veled...:S

Vagy nálad csak ez a két véglet van...a "léciléci" meg a "k.rva anyázás" gratulálok...

2013. máj. 21. 23:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Szoktál bulizni, ha nem menj el, kezd el táncolni vkivel, aki bejön, még beszélgetni sem kell, ha jó képű vagy csak összejön.
2013. máj. 22. 15:26
 16/16 anonim válasza:

Meg kell hoznod egy döntést.

- Az első lehetőség,hogy szent vagy és csaj híján szüzességet fogadsz, majd beállsz papnak.

- A második, hogy rendes srác vagy és megvárod az igazit aki egyszer majd rád talál (Ok ezt nem gondolom komolyan).

- A harmadik, hogy egy fa vagy és elmész a szemétégetőhöz "randevúzni".

- Az utolsó pedig, hogy bejelentkezel egy szexp@rtner kereső oldalra, összehazudsz valamit, meg k valakit, és kidobod a fr@ncba mielőtt véleményezhetné a munkádat (elsőre ugye sose "tökéletes"). Viszont ez utóbbi esetben ki sem tudom fejteni mekkora szemét lennél.

2014. ápr. 5. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!