Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon bejön eg srác a suliból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön eg srác a suliból, de nem merek "kezdeményezni". Mit csináljak?

Figyelt kérdés

úgy érzem h talán én is neki,de nem vok benne biztos..

vipen bejelöltem..de ennyi..

ránézek néha ő is rám..de amikor én nézem ő nem meg fordítva..:/

nem megy h beszéljek vele,mert vh lefagyok v nem is tom mi lesz velem ha meglátom..

és kb 3 hete tervezem h köszönök neki de nem megy!!!

segítsetek légyszi!!

Ti mit tennétek a helyembe??nagyon gátlásos vok..+sose volt még barátom..

16/L

2009. okt. 3. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Menj oda hozzá, bármit mondasz neki, ha bejössz neki reagál és készségesen folytatja a társalgást. Ha ez nincs így, akkor elküld. De ez nem fordulhat elő, mert te egy nagyon jó és magabiztos csaj vagy és a srác teljesen odavan érted, csak ő nem mer semmit sem tenni.

Gyerünk, tedd meg, csak lazán. Remélem kellő mennyiségű bíztató szöveget lenyomtam neked:P

2009. okt. 3. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak szemezz vele. Érd el, hogy ő lépjen. Szerintem az béna, ha a csaj kezdeményez. A pasinak kell vadásznia, de az nem zárja ki, hogy a zsákmány kellesse magát kicsit.
2009. okt. 3. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:

-.-

köszi..:)

általában nem érzem magam "zsákmánynak" de értelek..:D

köszi..

majd igyekszem!!:D:D

2009. okt. 3. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem ciki ha a csaj kezdeményez..Azaz bejelöl myvipen..:P:D Vagy rádír vipen..De élőben azért mégis csak a pasinak kell...

csak a bejelölés nem jel..:P:D

2009. okt. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!