Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Intelligens, értelmes lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens, értelmes lányt keresek, én viszont kinézetre ilyen "cicafiú" vagyok. Gond lehet?

Figyelt kérdés
Tudom hogy az ilyen szérialányoknak általában az én stílusom jön be, de én intelligens, okos nőt keresek. Elriasztom őket, ha így nézek ki?
2013. máj. 21. 18:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
De én így tetszem magamnak, nem azzal van a gond :)
2013. máj. 21. 22:27
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
kedves kerdezo ne csuggedj, az itteni lanyokbol sajnos ket fajta van(vagyis haromŰ): a csunya, az oreg, es ennek a kevereke, szoval az o velemenyukre adni olyan, mintha egy cigany megkerdezne tolded az idot, es te ahelyett, hogy megmondanad neki, odaadod, hogy jobban lassa. A masik kedvelt tulajdonsaguk eme egyedeknek a hihetetlenul nagy ketszinuseg, ami abban merul ki, hogy itt osztjak az eszt, hogy jaj okos pasi blablabla, de ha elejuk allsz cicafiukent, dadognak mint VI. Gyorgy, es csak mosolyognak mint a tejbetok.
2013. jún. 10. 12:28
 23/31 anonim ***** válasza:

Kedves oroszka!

Ezt nagyon benézted, figyeld meg, rohadtul le leszel pontozva. :D

Üdv: fiatal, csinos hölgy

2013. jún. 10. 15:36
 24/31 anonim ***** válasza:
kedves utolso, nagyon naiv lehetsz ha tenyleg azt hiszed, hogy erdekel ha vadidegenek lepontoznak.xD hala isten elmultam 5 eves... nagy az isten allatkertje.:D
2013. jún. 10. 16:26
 25/31 anonim ***** válasza:
aztan meg tenyleg szep lehetsz..xD itt becsaphatsz mindenkit(amugy senki se hiszi el) de magadat nem nagyon.:/
2013. jún. 10. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:

Ez vicces, apád nem ezt mondta :DD

Egyébként én nem csapok be senkit, két bazinagy tükröm van, tökéletesen tisztában vagyok az adottságaimmal, viszont te valami megkeseredett, elcs*szett életű ember lehet, akinek lelépett a nője, és most itt, gyakorikérdéseken próbál mindenkit oltani - megjegyzem: bénán -, és még nőgyűlölő is lettél a tetejében... Ejnye-ejnye.

A memóriáddal vagy az idegrendszereddel lehet valami, először gondold át, mit akarsz írni, aztán ne két külön kommentbe (, hanem esetleg, ha ajánlhatom figyelmedbe)EGYbe küldd el. :D

Csók, legyen szép estéd!

2013. jún. 10. 18:29
 27/31 anonim ***** válasza:
"apad nem ezt mondta"...-.- es meg en oltogatok benan.xDigen elegge megvagyok keseredve sajni eleg szar az eletem es a nom is elhagyott.:( viszont aki jol nez ki annak nem kell itt bizonygatnia hogy tenyleg jol nez ki..mellesleg egy ilyen frusztralt vadidegen formanak.:Djovagy csak nevetni tudok rajtad
2013. jún. 10. 20:00
 28/31 anonim ***** válasza:
Na, ne röhögtess már :D Egyszer említettem, de mindegy :D Tudod van az a mondás, hogy 'ne veszekedj s-ggfejekkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal' szóval én felülkerekedek, és nyugodtan dühöngd ki magad, leszarom. :D
2013. jún. 10. 20:23
 29/31 anonim ***** válasza:
Hatalmas.
2013. nov. 1. 01:52
 30/31 anonim ***** válasza:
küldj képet :D
2014. jan. 25. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!