Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Intelligens, értelmes lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens, értelmes lányt keresek, én viszont kinézetre ilyen "cicafiú" vagyok. Gond lehet?

Figyelt kérdés
Tudom hogy az ilyen szérialányoknak általában az én stílusom jön be, de én intelligens, okos nőt keresek. Elriasztom őket, ha így nézek ki?
2013. máj. 21. 18:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy én értelmes, intelligens lány vagyok. :D Bár sajnos nem tudok túl sokáig komoly maradni...

Na de milyen az a cicafiú?? Ha egyenlő a páwákkal, akkor kösz, nem... Az ilyenek csak beszólogatni, káromkodni, parasztkodni tudnak. Már bocsánat, de az ilyenek ne is álmodozzanak normális barátnőről, szegény lány életét csak megkeserítenék.

2013. máj. 21. 19:02
 12/31 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, küldj képet. =) Kíváncsi lennék, mit értesz "cicafiú" külső alatt.
2013. máj. 21. 19:02
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem páwa.. Csak elég extrém frizurám van, és testhezálló, figyelemfelkeltő cuccokban járok.
2013. máj. 21. 19:14
 14/31 anonim ***** válasza:
8 ment a zöldkéz:xDDDDDDDD
2013. máj. 21. 19:16
 15/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Nem küldenél üziben egy képet?,kíváncsi lettem,milyen az az extrém haj+feltűnő külső:)

2013. máj. 21. 19:21
 16/31 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?:DD

Attól mert cuki és helyes vagy lehet normális barátnőd :) persze ha te egy sík h.lye ember vagy nem biztos hogy találsz okos nőt.

Ha egy disznó vagy akkor az intelligens emberek is elkerülnek.

Járj olyan helyekre ahol nem csak cicababák vannak és ne a rib.knek udvarolj és meg van oldva :) (K)

2013. máj. 21. 19:24
 17/31 anonim ***** válasza:

Küldenél nekem is képet?:)

Am.hány éves vagy?

2013. máj. 21. 19:57
 18/31 anonim ***** válasza:
ez tök jó, sztem nem akadály:)) am nekem is küldhetnél ha gondolod:)
2013. máj. 21. 20:01
 19/31 anonim ***** válasza:
képet kaphatok?
2013. máj. 21. 20:11
 20/31 anonim ***** válasza:
menj gyúrni...mindjárt nem leszel cicafiú :-)
2013. máj. 21. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!