Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligens, értelmes lányt keresek, én viszont kinézetre ilyen "cicafiú" vagyok. Gond lehet?
Tegyük fel, hogy én értelmes, intelligens lány vagyok. :D Bár sajnos nem tudok túl sokáig komoly maradni...
Na de milyen az a cicafiú?? Ha egyenlő a páwákkal, akkor kösz, nem... Az ilyenek csak beszólogatni, káromkodni, parasztkodni tudnak. Már bocsánat, de az ilyenek ne is álmodozzanak normális barátnőről, szegény lány életét csak megkeserítenék.
10-es vagyok.
Nem küldenél üziben egy képet?,kíváncsi lettem,milyen az az extrém haj+feltűnő külső:)
hány éves vagy?:DD
Attól mert cuki és helyes vagy lehet normális barátnőd :) persze ha te egy sík h.lye ember vagy nem biztos hogy találsz okos nőt.
Ha egy disznó vagy akkor az intelligens emberek is elkerülnek.
Járj olyan helyekre ahol nem csak cicababák vannak és ne a rib.knek udvarolj és meg van oldva :) (K)
Küldenél nekem is képet?:)
Am.hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!