Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan besélgesek a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan besélgesek a lánnyal aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Szal van egy lány(o.társam) aki tetszik, fennvan MSN-en is, ott néha beszélünk, de élőbe csak keveset. Hogyan tegyek fel kérdést h bővebben válaszoljon v h őis kérdezzen ill kezdeményezzen beszélgetést? V h beszélgessek vele h ne legyen a besz darabos ?
2009. okt. 3. 14:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Otárssal vagy hogy írod nem kezdünk.

Van egy olyan ősi csajozós szabály hogy: " Ne szarj oda ahol eszel!!"

2009. okt. 5. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Igazából teljesen mindegy, hogy miről beszélgetsz vele, ha tetszel neki, akkor akár még atomfizikáról is szívesen társalog veled, akkor is, ha dunsztja sincs a dologról. Persze nem árt, ha őt is érdeklő témát vetsz fel, mert akkor nem érzi magát feszélyezve. A sulit, a tanárokat mindig lehet közösen szídni (persze ez nem szép dolog :D), hétvégét is ki lehet tárgyalni, filmeket, zenét, közös ismerősöket stb...

Hogy ne döcögjön a társalgás, ne tegyél fel neki eldöntendő kérdéseket, vagyis olyat, amire egy szóval lehet válaszolni (igen/nem), inkább olyat, amit jó bőven ki lehet fejteni, hagy beszéljen... :) NO persze, az sem jó, ha a kérdésedet nem-el kezded. Sokkal jobban hangzik az ha azt kérded, hogy: - Van kedved beszélgetni? mint az, hogy: -Nincs kedved beszélgetni? És még sorolhatnám... :)

remélem segítettem...

üdv 27/L

2009. okt. 5. 20:50
 13/17 anonim válasza:

Mindent a maga idejében.

Először talán megtanulhatnál helyesen írni.

2009. okt. 5. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne lássa rajtad, hogy zavarban vagy, amikor vele beszélsz, ugyanúgy foglalkozz vele, mint a többiekkel, mégis néha egy-egy apró jellel közöld vele, hogy ő mégis több.

Ő az osztálytársad, nem is kell ürügy, hogy ráírj. Nálunk osztálytársak nagy része úgy lép be, hogy ostobaságokat ír:D gyakori a wáááá-kezdet is szia helyett=) írj rá csak úgy, pl: jó film megy a Viasaton, vagy hogy szerinted írunk bioszból?, akármi.

Ha nap közben rád néz, mosolyogj rá, ha mondjuk a tükörnél áll, te is menj oda, és nézd benne magad, akármi. És nem, ez nem b*zis, nekem is van olyan fiú osztálytársam, akivel egy egész szünetet végig tudunk verekedni a tükör előtt:D Légy kreatív és ne félj önmagad adni:) Egy csajt nagyon le tud lombozni az, hogyha látja, hogy szorongsz amiatt, hogy jó benyomást gyakorolj rá. Légy fesztelen, néha látványosan ne foglalkozz vele, máskor pedig legyél vele kedves. Hajrá:)

2009. okt. 5. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
elobe nehez...nincsenek smiley-k <:o)
2009. okt. 5. 22:29
 16/17 anonim válasza:

Mi ez az MSN-es baromság??? Én rühellek Msn.en beszélni, főleg azzal aki bejön, mert nem látom a szemét,nem érzékelem a testbeszédet, nem tom megérinteni...

Az Msn csak szükségmegoldás!!!

2009. okt. 6. 14:34
 17/17 A kérdező kommentje:
De az a baj h élőben is szoktam vele néha beszélni, csak olyan nehéz akkor beszélni szal h nem is tom szinte h mit mondjak.
2009. okt. 6. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!