Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan besélgesek a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan besélgesek a lánnyal aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Szal van egy lány(o.társam) aki tetszik, fennvan MSN-en is, ott néha beszélünk, de élőbe csak keveset. Hogyan tegyek fel kérdést h bővebben válaszoljon v h őis kérdezzen ill kezdeményezzen beszélgetést? V h beszélgessek vele h ne legyen a besz darabos ?
2009. okt. 3. 14:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha ugy komolyan érdeklőde irántad, akk sokkla közlékenyebb lenne élőben is.. :$
2009. okt. 3. 14:56
 2/17 anonim ***** válasza:

Erre én is kiváncsi lennék...ugyanez van velem is azt leszámítva h én vok lány és a srác nem az otársam

Am csak egy tanács:otárssal nem jó kezdeni

2009. okt. 3. 14:56
 3/17 A kérdező kommentje:
Már volt olyan h MSN-en jól elbeszélgettünk meg mondott olyanokat is amit nem lehet olyan könnyen férreérteni, de ez pár hete volt, azóta is beszélgettem már vele többször is, d élőben az a gond h félek odameni hozzá megh miről beszélgessek vele. Am a beszek nem AnYNYira darabosak, de volt már olyan i. Tehát h kezdjek beszélgetni akár semleges témákról, v h mikről kezdjek beszélni.
2009. okt. 3. 15:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő az otársad...bármiről..tanárokról, az óráról, bármi ienről és utána kialakul a kevésbé semleges téma is
2009. okt. 3. 15:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Félénk szegény :) legyél türelmes és várd meg amíg fel tud szabadulni melletted!

24F

2009. okt. 3. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és egy bizalomgerjesztő mosoly ebben mindig tud segíteni :)
2009. okt. 3. 18:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
probalj beszelgetest kezdemenyezni elobe....v csak egyszeruen szoljal be neki akarmit ami jopofa .....vagy bokolj neki....ha tetszik es megszeretned szerezni akkor dobjal be mindnet;)idovel kialakul meglatod
2009. okt. 3. 19:26
 8/17 A kérdező kommentje:
De az a baj h énis félénk vagyok :( MSN-en h kezdjek beszélgetni? Tehát h ne nézzen hülyének h csak úgy ráírok. Am köszi a válaszokat eddig.
2009. okt. 3. 21:15
 9/17 A kérdező kommentje:
Szal úgy értem h mondanátok ürügyeket h miért írjak rá pl?
2009. okt. 4. 18:13
 10/17 anonim ***** válasza:
MSN-en bárki bárkire ráírhat minden ürügy nélkül. ha kérdezi hogy mért akkor bókolj pl.: mert unatkoztál, és ráírtál valakire, aki a legszimpibb, legaranyosabb azok közül akik perpillanat fent voltak mikor ráírtál. ennyii.:D Legyél kicsit talpraesettebb.;)
2009. okt. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!