Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Hogyan viselkedjek, ha találkozni hívott egy olyan fiú, aki nekem nem tetszik?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mennyire legyek vele kedves, hogy ne áltassam. Meg ha bepróbálkozik hogy utasítsam vissza? És milyen programot válasszak, ami azért nem túl romantikus?2013. máj. 20. 11:01
11/13 anonim válasza:
Persze, nem is azért írtam, de nekem is sokan "udvaroltak" már nagyon nem egyértelműen, és amíg nem közli veled valaki, hogy tetszel neki, akar valamit, csak úgy "sündörög", akkor nehéz ám egyértelműen elutasítani. Hívtak már egyértelműen randizni, akkor nyilván én sem célozgattam, hanem megmondtam, ha nem akarok a másiktól semmit.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy bármit is fizessen, ezért is van benne a kérdésen, hogy milyen programot válasszak.
És ő sem randira hívott, de már mikor élőben találkoztunk néha, akkor is éreztem, hogy tetszem neki. Nem tudom, hogy kéne.
2013. máj. 20. 11:21
13/13 anonim válasza:
Mondom az az egyetlen gyors és kegyes megoldás, ha megmondod neki, hogy "ronda vagy" vagy ha nagyon akarato akkor ennek ordenárébb változata a "rondább vagy, mint a s*ggem szüretkor"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!