Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajozós pasi mennyit hazudik?
Sok lánnyal volt már együtt. Engem 3 éve ismer, de csak most kezdtünk randizgatni. Tudom hogy régóta tetszem neki, de csak ismerősök voltunk, és én kezdeményeztem nála beszélgetést. Randira mondjuk ő hívott el. Elmondta hogy mióta ismer tetszem neki, hogy én más vagyok a szemében mint az egyéjszakás nőjei voltak. Hogy mikor találkoztunk XY helyen, mennyire örült neki hogy láthatott engem, és pár szót tudtunk váltani. És most meg tiszta boldog hogy bármikor beszélhetünk egymással, és randizhat velem.
Mennyire lehet hinni egy ilyen pasinak?
Hát nem tudom, nem voltam ott mikor befűzte őket :D
De az egyikről tudok: vele szerintem konkrétan meg volt beszélve hogy csak szex, mert aztán rá pár héttel megint csak szex miatt összejöttek. Az akkor már 2 éjszakás. De soha sem jártak egymással.
Nem tudom...nekem olyan szépeket mond. Meg tényleg tudom hogy tetszettem neki mindig. Az egyik ismerősünknek már 2 éve mondtam hogy "Te, szerintem én bejövök neki" szóval ebben nem hazudik. Akkor másban miért hazudna nem? :S
De rossz mert bármit mond nem tudok hinni neki....Mindig ott van bennem hogy mi van ha már másnak is ezeket mondta.
Az én barátom is nagy csajozós volt. Én is féltem tőle, a nem tudom hány egyéjszakással a háta mögött...
Aztán vele vagyok 4 éve és szerintem nem csalt meg és úgy érzem, hogy nem is csalna.
Pont az a lényeg, hogy az aktuális lánnyal el szokták hitetni, hogy ő különleges, más mint a többi, sokkal többet jelent, vele akarnak megállapodni, miközben a többi csajt patkolta közben is csak rá gondolt és bla-bla. Vagyis pont azt mondják, amit hallani akarsz...
Nem olyan bonyolult ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!