Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy héttel ezelőtt egy lányra (19) ráírtam facebookon, csak úgy a semmiből, mivel tökre megtetszett. Aztán beszélgettünk sokat chaten, végül mikor mondtam találkoztunk, meglepődtem, hogy nincs ellenére. Persze mondta hogy izgulni fog, így még sose találkozott senkivel. Ha jól tudom, majdnem 1 hónapja ért véget egy hosszú kapcsolata, de nagyon nem tűnt úgy tegnap, hogy látszódott volna rajta, mivel tegnap taliztunk először a Margitszigeten.

Nagyon kedves, mosolygós, és egyfolytában tudtunk beszélgetni, tökre vidámnak látszódott végig. Nem láttam volna rajta, vagy csak alig-alig, hogy másvalakire számított. Családról, hobbiról esett szó, egy 3-4 mondat erejéig volt kapcsolatokról, de azt ő hozta fel, én olyasmikről nem igazán terveztem beszélni. Ami feltűnt, hogy meghívhattam volna bármire, de nem engedte, persze nem kajáltunk egyáltalán, lehet, hogy tényleg nem volt kajás... De meghívtam őt egy barlangtúrára, tetszett neki az ötlet, úgyhogy ha minden jól megy már 3 nap múlva újra találkozunk. Szerintem a végén egy mozdulat alapján úgy hiszem elment volna puszi nélkül, de én azért megpusziltam.

Nem akarok semmit siettetni, de egy 3.-4. alkalom végén már szerintem nem akarok sokat várni, bizonyos dolgokkal (csók). Szerintetek?

23/F

2013. máj. 19. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne akard elsietni. Magától fog jönni a csók, de addig is csak lazán ;)
2013. máj. 19. 10:26
 2/4 Pain for Pleasure ***** válasza:
Tetszel neki, ez biztos :)
2013. máj. 19. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó úton jártok, de ne siesd el a dolgokat, mert azzal mindent elronthatsz. :) Hajrá!
2013. máj. 19. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha jól nézel ki, viszonylag van zsetonod (nincs hiteled) meg a p*csöd is minimum 15 centi, az IQ-d pedig 100-115 közt van akkor talán lesz esélyed.
2013. máj. 19. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!