Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bulin volt csók, lehet az első randin is?
Sziasztok!
Egy este megismerkedtem egy lánnyal, beszélgettünk 1-2 órát, majd elmentünk egy szórakozóhelyre társasággal, ahol végig táncoltunk, én bókoltam, közben pedig elcsattant 4-5 csók. Nem voltunk ittasak, egyszerűen szimpatikusak voltunk egymásnak. Búcsúzáskor egy finom, leheletnyi csókot adtam neki. 2 nap múlva felhívtam, lebeszéltünk egy találkozót.
A kérdésem voltaképp arra vonatkozik, hogy ezek fényében a randin fogadhatom-e csókkal (nyilván nem hatalmas nyelvessel, hanem csak szájra, finoman), vagy tiszta lappal indítsak, és majd ahogy alakul a randin. Illetve ha csókkal fogadom, akkor meg is fogom a kezét. Vagy azt inkább ne?
Ne értsetek félre, volt már randim, de sosem előzte meg bulis csók, és nem tudom, ezt hogyan kezeljem ilyen tapasztalat híján.
Nektek mi a véleményetek? Köszönöm előre is a válaszokat.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!