Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok; egy helyes, jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok; egy helyes, jóképű gitáros sráccal ismerkednétek meg inkább, vagy egy erősebb testalkatú, széles vállú, "kigyúrt" (nem nagyon szeretem használni ezt a szót, de most kénytelen leszek) emberkével?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 00:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

14-es vagyok . Mert sajnos általánosítás

2 féle úgymond gitáros létezik.

első:Komolyan veszi az egészet és önmagáért csinálja fokozatosan fejleszti a repertoárját és technikáit ,hogy minnél jobb legyen . a csajozás másodlagos vagy harmadlagos a sorban . Én ezek közé tartozom én nem tudnék meglenni enélkül. Nagyon sok ilyen ismerősöm van.

A 2. az úgymond divatgitáros : A majdnemhogy 0 tudását villogtatva próbál csajokat felszedni , ami sajnos működik , mert a gitár elég hatásvadász hangszer is egyben. És csak ez az egy dolog az ami ösztönzi arra , hogy ő most játsza " a nagy művészt ". Nagyon tud zavarni mikor ehhez hasonlókkal vesznek egy kalap alá , ezért is vettem magamra egy kicsit.

Nem akarok álszenteskedni én is csajoztam gitárral sőt egy gitáróra maga volt a randi :D, de nem tartom magam művésznek , mert semmi olyat nem alkottam még , ami maradandó lenne az utókornak.

2013. máj. 18. 21:23
 22/29 anonim ***** válasza:
Legyen a gitáros gizda de jóképű,így kit választanátok??:d
2013. máj. 19. 11:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Vízilabdás vagy úszó, Adonisz gyerekekre már nem vagytok kíváncsiak? :D
2013. máj. 19. 16:40
 24/29 anonim ***** válasza:
a gitárost
2013. aug. 4. 21:27
 25/29 anonim ***** válasza:

Egy gitáros sokkal érzelmesebbnek és intelligensebbnek tűnik. A legtöbb kigyúrt pasi meg inkább a testével hódít és a fejében nincs semmi.

Szóval én a gitárost választanám. Bár nekem ez mindig is egy plusz pont volt ha egy fiú tud gitározni, függetlenül attól hogy jól vagy nem. mert automatikusan vonzóbbá teszi. számomra legalábbis. a nagyon sportos kigyúrt srácok nem tűnnek annyira érzelmesnek és ők inkább csajozósabbak mint hogy megállapodjanak egynél. A lányoknak meg szerintem fontosabb ha egy fiú romantikusabb. Mármint itt is tisztelet a kivételnek, vannak lányban is olyanok akik csak szexelni akarnak.

ne pontozzatok le ha nem értetek velem egyet, egyszerűen én a környezetemben eddig ezt tapasztaltam :D

szóval 80% a gitárosnak és 20% az izmosnak.

17/L

2013. aug. 4. 21:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Miért,egy gitáros csak gizda lehet?Arnold Santana
2013. aug. 22. 13:25
 27/29 anonim válasza:
tuti a gitárost! :)
2013. aug. 26. 13:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Harangozóval próbáltad már?
2013. dec. 8. 14:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Gitáros. Igazából is pont egy olyan srác tetszik. :D Szóval abszolút az első.
2014. ápr. 20. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!