Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék?
Sziasztok!
Pár tanácsot szeretnék kérni.Járok discoba meg házibulikba,de ezeket a helyeket nem találom megfelelőnek.Discoban nem tudunk meg semmit egymásról mielőtt beszélgetnénk,nagy a tömeg,a szar zene,"sok a köcsög,meg nem nagyon jó a biztonság",kevés a közbiztonság.Na félretéve a viccet,a házibulival meg az a bajom,hogy azt nem érzem erre alkalmasnak.Nem lehet ott félrevonulni,meg rosszul érzi magát az aki egyedül van,(tudom,mert én is jártam így).Lényegre térve nem tudtok egy olyan helyet,ahova értelmi fogyatékosok nem mehetnek be,és retro hangulata van?Retro alatt arra gondolok,hogy 80-as évek beli disco számok,vagy laza jazz,rock 'n' roll bár.Szóval egy hely,ahova a velem megegyező ízlésű és úgymond "értelmiségi" személyek járnak,például: olvasott már saját magától könyvet,vagy érdekli a tudományok,történelem stb.
Ha lány vagy gyik.hu-n
ha fiú akkor facebook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!