Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszélgessek vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek vele, hogy megértse?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam akibe teljesen szerelmes vagyok. Miről beszélgessek vele hogy megérse az érzéseimet? Hogyan szerezzem meg a telefonszámát?
2013. máj. 16. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy őszintén és egyenesen elmondod, mit érzel iránta.
2013. máj. 16. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát mond el, hogy mit érzel:) Bár osztálytárssal nagyon kockázatos, ha nem úgy jönnek össze a dolgok.. jól gondold át, és csak akkor mondd el, ha kapsz tőle jeleket, hogy esetleg kölcsönös lenne. Ha így lesz, akkor öszintén mesélj neki, az a legeredetibb:D Szerintem a számát csak lazán kérd el, hiszen az osztálytársad, nem para:))
2013. máj. 16. 15:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Félénk vagyok nem nagyon merek "csak úgy" hozzászólni ill. beszélgetni vele.
2013. máj. 16. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Elhívod randizni és elmondod neki! :)
2013. máj. 16. 15:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem merem elhívni mert félek az elutasítástól.
2013. máj. 16. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
??? nem értem... most is pont ugyanott vagy, mintha elutasított volna! Igazán megpróbálhatnád!
2013. máj. 16. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:

"Nem merek csak úgy hozzászolni"

Akkor most mit akarsz? Telepatikusan megüzenni neki, vagy elkábítod és hipnózis alatt az agyába ülteted, hogy legyen beléd szerelmes és keresse a társaságod vagy mi?

2013. máj. 16. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!