Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről, és hogyan beszélgessek vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már évek óta ismerek, egy osztályba járunk, és nagyon sokat látom. Eddig egyeltalán nem érdeklődtem iránta. Most viszont szeretném jobban megismerni. Mióta így érzek, ha beszélek vele leblokkolok, egyszerűen nem jutok tovább egy pár sablon kérdésnél, és jön a kínos csend... És ez is ritka, mert igazából én se tudom, kíváncsi -e rám, így nincs bátorságom beszélgetni vele...
Esténként mindig megfogadom, hogy majd beszélek vele, de ha meglátom, inamba szál a bátorságom.
Kérlek, adjatok tippeket!
16/f
2013. máj. 15. 21:44
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a hüvelygomba mint téma nem aktuális neki, nekem pedig, ahogy ismerem a testem nem is lesz. :)
2013. máj. 15. 21:48
3/6 anonim válasza:
Dettó (13/F)
Én először suliról szoktam elkezdeni beszélni (mert mi másról ha az a közös..) és ha találunk közös hangot akkor mindenféle kérdések amik éppen aktuálisak és közben humorizálok is rendesen. Gyorstalpaló ;)
4/6 anonim válasza:
Mindenki átesik ezen, beszélgess vele úgy mintha bárki más ismerősöddel beszélnél. Csak lazán. Ne érdekeljen hogy kíváncsi e rád. Az a lényeg hogy legyél ott mellette mindig, és merd megszólítani. Ne nyalj be nála tövig, bánj vele úgy mint egy haverral, a bókokkal még ráérsz. 18F
5/6 anonim válasza:
Na figyi. Én a barátnömet alig ismertem amikor belszerettem, egyszer csak ráìrtam facen, hogy: "nem kéne mâr aludni?" és egyszerüen elkezdtûnk beszélgetni. A suliban is amikor még nem jártunk odamentem és èrdeklödtem, hogy milyennek èrtékeli a napját, mi a kövi órája meg ilyenek. Ne száljon inadba a bàtorság, mert lehet, hogy õ is ugyan azt èrzi! sok sikert! ;)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettek! Jöhetnek még! :)
2013. máj. 15. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!