Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek vele? .
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik... nehezen nyitott de végül meg tört egy kicsit a jég.. deszkázik:$ és szeret erről beszélgetni. én mondtam hogy deszkázok ( amúgy nem de tudok egy kicsit) ez érdekelte:) de nem tudom mit kérdezzek úgymond:s mindenféle deszkás kérdést kérdeztem tőle de nem tudok mit beszélni vele:s segítsetek!:)2013. ápr. 10. 17:36
2/15 A kérdező kommentje:
persze meg még az ufókrol ugye? -.-"
2013. ápr. 10. 17:41
3/15 anonim válasza:
filmekről, zenékről, esetleg könyvekről minden srác szeret dumálni :)
Főleg ha autós vagy akciófilm...
kérdezd meg milyen zenéket szeret, nyáron szokott-e koncertre, fesztiválokra járni, mi a kedvenc bulihelye, vagy inkább a házibulikat szereti? stb
Vagy kérdezd kocsikról... sok sikert! :)
4/15 A kérdező kommentje:
köszike:) őt inkább a deszkázás érdekli.. persze meg kérdezem az autókrol:) és mondta h ő rühelli a rollereseket és neki az élete a deszkázás majd meg kérdezem tőle hogy milyen zenéket szeret meg milyen filmeket..stb
2013. ápr. 10. 17:45
5/15 A kérdező kommentje:
ötletek még?:)
2013. ápr. 10. 17:47
6/15 anonim válasza:
utolsó vagyok.
akkor kérdezz, hogy szokott-e versenyekre járni, vagy mikor kezdte el a deszkázást, honnan vagy kitől tanulta meg? (ha tud mutatványokat kérd meg hogy mutassa vagy tanítsameg :) ) kérd meg hogy meséljen erről bővebben :)
7/15 A kérdező kommentje:
tényleg:) köszönööm:)
2013. ápr. 10. 17:50
8/15 anonim válasza:
Most mi a bajod. Tök jó téma.
Pánspermia elmélet, diszkontinuitás elmélet stb. Bár a mai fiataloktól nem várhatom el, hogy ilyenekről beszéljenek. Inkább a buli meg pia, ami dominál.
9/15 A kérdező kommentje:
kb 1 éve deszkázik ilyeneket tud a videón nem ő van csak ezeket a trükköket tudja: http://www.youtube.com/watch?v=1-wgyvmvhek
2013. ápr. 10. 17:53
10/15 A kérdező kommentje:
persze-.-""" majd beszélek vele eistenről mi? xd " szia képzeld az eistein találta fel a realativitás elméletet de nagy arc" XDDDD
2013. ápr. 10. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!