Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire tetszik egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés
180 centi, sportos testalkat, rövid fekete haj, barna szem, sima arc, képet nem tudok linkelni:)
2009. okt. 1. 23:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

:D

de amúgy hiába kérdezősködsz ilyen helyen... senki sem átlag,nem lehet(ne) általánosítani, lehet csak azon a lányok jönnek ide írkálni akinek ont bejön de lehet h nem.

amúgy jól hangzik :D

2009. okt. 1. 23:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
te normális vagy? ezzel semmit nem mondtál el, teljesen átlagos adatok. szerintem akár törölni is lehetne a kérdést
2009. okt. 1. 23:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
minden héten van legalább egy ilyen kérdés és én mindig azt szoktam rá írni, hogy ebből semmi nem derül ki. az számít hogy az arcod szép-e. tőlem lehet akárki akármilyen karakter és csodás ember ha az arca csúnya, akkor esélytelen, remélem érted amit mondani akarok. 20L
2009. okt. 1. 23:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
kb. 500000 pasira illik ez a leírás.
2009. okt. 1. 23:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nekem a szédítő mosoly, az értelmes tekintet, a szép és ápolt (vagy épp láthatóan nem túlféltett) kéz, a lenyűgöző motgás, stb. jön be. És ezzel így van mindenki, az összhatás és az apró részletek tesznek vonzóvá.

Amúgy a pasimra is illik a leírás, aki baromira bejön, és a szomszéd srácra is, akitől rosszul vagyok...

2009. okt. 1. 23:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Bazz. Minden ötödik férfi ilyen.
2009. okt. 1. 23:14
 7/19 A kérdező kommentje:

Szép az arcom, semmi bőrhiba nincs rajta."Te normális vagy?"

Igen, te meg csinálj magadnak kis tesót:) Kérdeztem valamit, ha valaki hülyeséget válaszol rá, meg olyat hogy 20 milliószor kérdezték az ne írjon, erre nem vagyok kíváncsi, csak a saját idejét pocsékolja aki nem a kérdésre válaszol.

2009. okt. 1. 23:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

De értelmetlen a kérdésed ezen mit nem értesz? Értjük mi, hogy az egódat akarod legyezgetni, mert leírtál pár általános jól csengő adatot, de semmi, azaz SEMMI nem derül ki belőle. Nem megyünk vele smemire, és Te sme a válaszokkal.

Képet nyilván tudnál linkelni, ha akarnál. De nem akarsz. Vagy linkelj, vagy ne várj értelmes választ egy értelmetlen kérdésre.

2009. okt. 1. 23:21
 9/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne értelmetlen?, tudom hogy ez egy nagyon átfogó kép csak, én is csak egy nagyon átfogó igent vagy nemet vártam:)
2009. okt. 1. 23:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
basszus azért értelmetlen a kérdésed mert ebből nem lehet megmondani hogy tetszik-e vagy sem. de oké ha mindenáron véleményt akarsz akkor NEM TETSZIK, nah így jobb?
2009. okt. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!