Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt kapcsolatom de pár napja megismerkedtem egy lánnyal megcsókoltam és azt mondta hogy lassan szeretne haladni, ez pontosan mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 12:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy lassan szeretne haladni.
2/5 anonim válasza:
Azt, hogy nem fogtok pár nap múlva az ágyban kikötni. Lassan, fokozatosan szeretne haladni, megismerni téged, szokásaidat stb.
3/5 anonim válasza:
A csók után mondta közvetlenül? Mert akkor lehet azt értette alatta, ha testi kapcsolatban fokozatosan.
4/5 A kérdező kommentje:
Később mondta
2013. máj. 15. 12:05
5/5 anonim válasza:
Nem akar rohanni, ami szerintem jó dolog.
Egyelőre csók, randizgatás, kézen fogva sétálgatás, majd kis idő múlva egyre közelebb kerülhettek egymáshoz, petting, majd valamikor szex. A csajszi úgyis jelez majd, ha kész a következő szintre lépni, ne görcsölj rá, csak légy nyitott. (Persze ha valami neked lenne túl gyors, beszélj róla, nem gáz egyáltalán!)
18,5 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!