Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én csodálkozo ezen és én figyeltem meg ezt már olyan gyakran?
"megköszönni a figyelmességeket (mert ezek nem magától értetődőek)"
hát elfajult világ lett a mai, nekem az a normális, ha előre enged egy srác akkor azt megköszönöm neki, akkor is ha idegen, és a többség arcán azt látom, h "úristen, ez de egy maradi csajszi, h ilyet megköszön", pedig tényleg semmiség az egész, de mindig megköszönöm
vagy a másik reakció erre az a "ez meg mi a fenét köszönget?", amit szintén le lehet olvasni a srácok arcáról
sajnos elég kevés az olyan, aki tényleg figyelmes, és nem csak 1-1 lány kedvéért, hanem úgy alapjáraton figyelmes. És az előző kétféle reakció az olyan pasiktól jön, akik alapból figyelmesek, így nem értik miért kell megköszönni, mikor ez nekik természetes dolog.
És vannak akik 1-1 csajjal figyelmesek csak, na ők azok akik mindenáron elvárják a pozitív visszajelzést, csak sajnos igaz amit írtál, elég sok lett a proli nőtársam ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!