Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én csodálkozo ezen és én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én csodálkozo ezen és én figyeltem meg ezt már olyan gyakran?

Figyelt kérdés
Csak néezk, hogy mennyi csúnya lánynak van párja, szinte nem is ismerek olyan lányt, akinek nem lenne párja, de tényleg durva, hogy vannak olyan fura arcszerkezetű vagy épp olyan erősen túlsúlyos csajok is köztük, akikről egy ismeretlen azt mondaná, hogy szegény pára, tuti nem rajongják körbe a fiúk és émgis mindegyiknek van pasija, tele vannak önbizalommal, egoista is egy-kettő, szája is nagyobb, mint a legtöbb embernek. Ellenben sok tök normálisan kinéző fiú ismerősöm van, akinek meg még barátnője sem volt sosem, pedig szerintem komolyan mondom azok a srácok jobban néznek ki, mint ezek a csajok. Fiúként mondom ezt. Nekem se volt még barátnőm, igaz én magamat rondák közé sorolnám, nagy orrom van például, amitől már sok lánytól kaptam kedves beszólásokat.
2013. máj. 15. 00:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"megköszönni a figyelmességeket (mert ezek nem magától értetődőek)"

hát elfajult világ lett a mai, nekem az a normális, ha előre enged egy srác akkor azt megköszönöm neki, akkor is ha idegen, és a többség arcán azt látom, h "úristen, ez de egy maradi csajszi, h ilyet megköszön", pedig tényleg semmiség az egész, de mindig megköszönöm

vagy a másik reakció erre az a "ez meg mi a fenét köszönget?", amit szintén le lehet olvasni a srácok arcáról

sajnos elég kevés az olyan, aki tényleg figyelmes, és nem csak 1-1 lány kedvéért, hanem úgy alapjáraton figyelmes. És az előző kétféle reakció az olyan pasiktól jön, akik alapból figyelmesek, így nem értik miért kell megköszönni, mikor ez nekik természetes dolog.

És vannak akik 1-1 csajjal figyelmesek csak, na ők azok akik mindenáron elvárják a pozitív visszajelzést, csak sajnos igaz amit írtál, elég sok lett a proli nőtársam ilyen téren.

2013. máj. 15. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!