Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vagytok képesek elfogadni, hogy vannak fiúk, akik hiába edzenek, hiába zabálnak, nem képesek hízni, tömeget felszedni? Most emiatt sosem lesz barátnőm?
mert hamis az állításod kérdező.
ha huzamosabb ideig fent tartod a kalória pluszt és edzel,akkor elkerülhetetlen a tömeggyarapodás.
a hiba a gépezetben ott van,hogy a hozzád hasonló nyomorultak azt hiszik,hogy ha a héten egyszer esznek rendesen,az alultáplált párizsis zsemlés menüjük mellé,akkor az már zaba.
a rendes kezdő testépítő evés kb ez kisfiam-
5 tojás tk kenyér,zab,napi 4-5 csirkecomb,fél kiló rizs,fél kiló zöldség,negyed kiló túró.
és nem néha,hanem minden nap gyermekem.
Nincs olyan hogy valaki nem tud lefogyni vagy tömeget felszedni. Olyan már van hogy valakinek piszok nehéz és egy adott életvitel mellett nem megy /nem érdemes. Így szerintem senki ne nézze le azokat akiken van egy KIS felesleg vagy vékonyabbak az átlagnál. DE annyit amennyit a 00:34es megtett meg lehet tenni és akkor már nem leszel igénytelen. A pálcika ember meg a 100kiló fölötti az bőven igénytelen. Navorskit meg pontozzátok vissza :D
Amúgy hasonló cipőben járok, évekig csináltam és attól függően hogy mikor mennyi energiát és pénzt öltem bele 67-75 kiló között ingadoztam. Már más sportot űzök és megtetszettem magamnak vékonyan is, kisebb célokat tűzök ki ezzel kapcsolatban a cél hogy tartható legyen.
(183 centi vagyok)
Lehet csak kart edzeni pl félkarú súlyzóval de úgy nagyon asszimetrikus lesz a test. Nem jó dolog max izompólóba mutat valahogy deha az lekerűl nagyot romlik az összkép.
23/F
Te elfogadnád, hogyha egy 80kg lány közelítene hozzád?
Kezdeményeznél ilyen lánynál? Ha mindkettőre nem a válaszod, csönd és menj aludni.
16
Amennyiben szép arca van miért ne?
Mellesleg hány éves vagy?
Én még kb 19 éves koromig így voltam. Vékony voltam, és kőkemény edzéseim voltak, és meccsek. De hiába max combra jött egy kis izom a sok futás miatt. De jelentéktelen. Aztán abba kellett hagynom a sportot. Egyéb okok miatt még fogytam is. 18xcm/60 kg. És most 25 évesen érzem, hogy már menne. Keresem is a lehetőségeket, hogyan tudnék tenni a tömegnövelésért. (Komplikációkba most nem mennék bele) Szóval a lényeg, hogy lehet ez hormonális dolog is. Pár év múlva lehet, hogy jobb lesz a helyzet.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!