Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van a Love.hu-val?
Figyelt kérdés
1 hete regisztráltam, de eddig csak - élményeim vannak. Egy csaj se ír vissza, a flörtjeimet és a chatet vissza utasítják és ha loveolok vkit megnézi az adatlapom, de nem loveol vissza senki sem. Összesen eddig 1 loveot kaptam. Ahogy elnézegettem a profilokat egy normális lányt se láttam csak sok Mrs. Kacsaszájat. Tudom, hogy nem vagyok egy David Hasselhoff, de azért ennél többet várnék. Korábban is vtam regisztrálva, de akkor is hasonlók vtak. Ráadásul akkor még VIP is vtam és volt, hogy hetekig senki nem nézett felém. Velem van a baj, hogy iszonyú ronda vagyok, rosszaknál kezdeményezek, esetleg rosszul nyitok? Az oldallal van a baj vagy egyszerűen egy normális csaj sincs regelve?
Ki hogy van vele?
Nagyon bánt a dolog, úgy néz ki megint törlöm a regemet. :(
Jó Neked. :) Úgy látszik ott is csak azokat értékelik akik jól néznek ki. :(
Nem is erőlködöm. Törlöm magam :(
2013. máj. 14. 22:39
12/20 anonim válasza:
Én kb 1 hete regeltem azóta nem sok minden nézték az adatlapom 15en lávoltak van aki írt hívot chatre de am semmi érdekes én is kérem a képhozzéférést van aki megadja van aki nem :S a beképzeld libik azok nem :D sok a b-zi is :S
2013. máj. 14. 22:46
13/20 anonim válasza:
Hidd el a nők sem szerencsésebbek. ( van fent pár ismerősöm ) illetve én is fent vagyok. Az igaz hogy sokan love-oltak és sokan hívnak chatre,de a pasik többsége nős vagy egyszerűen csak szexkapcsolatot akar.
2013. máj. 14. 23:02
14/20 anonim válasza:
Igen ez a baj :S és azok miatt az ilyenek akik rendesek és nem az az első h h fektesse le stb azokat meg elutasítják :S
2013. máj. 14. 23:19
15/20 anonim válasza:
Én lány vagyok, elég sok "érdekes" embert ismertem meg ott :D De azt ajánlom, hogy ne töröld magad. Másfél év után találtam rá a páromra, én írtam neki. Elmondása szerint kb. 2 éve fenn volt, vagy több, és soha, 1x se írt neki senki rajtam kívül :D Azóta egyébként együtt vagyunk, már majdnem fél éve, és minden rendben :) Szóval szerintem a törlés semmiképp sem jó megoldás, sose lehet tudni, vannak még normális lányok :) 25/L
2013. máj. 15. 01:18
16/20 anonim válasza:
15-össel egyetértek. 1 évig voltam fent,de végül én is megtaláltam a párom. Lassan 1 éve együtt vagyunk. Nem szabad feladni. Lányként mondom,igen,minket szétszednek a társkeresőkön. Én se írtam vissza mindenkinek,egyszerűen lehetetlen. Egy a lényeg,hogy ne add fel,mert lehet pont lecsúszol arról a lányról,aki hozzád való. Sok sikert! 25/N
2013. máj. 15. 16:19
17/20 Aladárkiss válasza:
Én a hagyományos ismerkedési módszernél maradok. Mondhatnám azt is, hogy kerülöm a zsákbamacskás helyzeteket. Ezek a társkeresők semmit nem érnek. Én soha nem regisztráltam ilyenre, mert nem érdekel. Én azt szeretem ha szemtől szemben vagyunk. Ott látod rögtön a reakciót és tudod uralni a helyzetet is ha ügyes vagy. Ahhoz meg, nem kell suliba járni, hogy ismerkedj. Bolt, tömegközlekedés, bárhol lehet. Hajrá koma !
2013. máj. 16. 17:00
18/20 anonim válasza:
Love-on és Badoo-n nekem is ugyanez a bajom :(
2013. máj. 16. 18:14
19/20 anonim válasza:
Engem meg az idősebb korosztály talál meg.
De ha akarsz ismerkedni küldj levelet ;)
Válaszolok
L
2013. máj. 16. 19:46
20/20 anonim válasza:
Nem veled van a baj.Csak, akik "férfiak" nagy része ott van, az elvárja, h a nő az első találkozón feküdjön, térdeljen, stb. Mindezt komoly szándékokra hivatkozva, tartós kapcsolatot keresve teszik.Amennyiben nem lennék benne, akkor jön, h minek kellettem magam.Néhány gyalázatos randim volt és rémtörténeteket tudnék mesélni.Egyébként tényleg sokan használják pénzkeresésre, sajnos az oldalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!