Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van a Love.hu-val?
1 hete regisztráltam, de eddig csak - élményeim vannak. Egy csaj se ír vissza, a flörtjeimet és a chatet vissza utasítják és ha loveolok vkit megnézi az adatlapom, de nem loveol vissza senki sem. Összesen eddig 1 loveot kaptam. Ahogy elnézegettem a profilokat egy normális lányt se láttam csak sok Mrs. Kacsaszájat. Tudom, hogy nem vagyok egy David Hasselhoff, de azért ennél többet várnék. Korábban is vtam regisztrálva, de akkor is hasonlók vtak. Ráadásul akkor még VIP is vtam és volt, hogy hetekig senki nem nézett felém. Velem van a baj, hogy iszonyú ronda vagyok, rosszaknál kezdeményezek, esetleg rosszul nyitok? Az oldallal van a baj vagy egyszerűen egy normális csaj sincs regelve?
Ki hogy van vele?
Nagyon bánt a dolog, úgy néz ki megint törlöm a regemet. :(
18/F
2.:
A tablóképem tettem ki amire Facebookon azt mondta mindenki, hogy normális jó kép...
Jövőre miért nem lesz lehetőséged ismerkedni?
Szerzetesnek állsz, vagy remetének?
Egyébként ismerkedj élőben. Úgy az igazi!
Engem naponta loveolnak, de képkérelmet kérnek,de üzit nem küld senki....
Csetre meg fotó nélküliek hívnak,és 5-ből 5 azzal kezdi, hogy ilyen olyan fétisbe benne lennék-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!