Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek nagy igényeim, mégsem találok olyan lányt, akivel kölcsönös lenne a vonzalom, miért? Miért nem elég a lányoknak egy egyszerű, kedves fiú, miéert fontos ennyire, hogy tökéletes legyen külsőre a srác, ha nekem az átlagos lányok is bejönnek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 18:20
11/25 anonim válasza:
Most komolyan azt hiszi itt minden pasi, hogy 90 év magány vár rá, ha van egy kis pocakja, vagy alacsony, vagy görbe az orra? Elmondom, ismertem egy nálam alacsonyabb fiút, de olyan ereje volt, hogy el sem hiszitek, pedig nem látszott kigyúrtnak. És nem csak testileg, lelkileg is. Amolyan rejtett erő, amit senki sem feltételezne róla, és ez olyan titokzatos volt. Tini koromban totál belé voltam zúgva, és ha nem sodor el az élet kitudja, talán lett volna több is köztünk. Kit érdekel, hogy magasabb voltam nála?
12/25 anonim válasza:
11.
Ezek igen.Az értelmesebbek nem.De amint látom ezeknek bármit írhatsz mindig az a válasz.
Olyan ocsmány vagyok,hogy még a kutya se akart velem játszani ezért csontot akasztottak a nyakamba.
13/25 anonim válasza:
11: Amit te írsz, az csak 1 a 3 nagy hátrányos tulajdonságból. Különben is, leredukálod a problémát. Csak magamból tudok kiindulni. Nem 1-2 centivel vagyok alacsonyabb az átlagnál, hanem sokkal, nem csak egy kis pocakom van, hanem rettenetesen hájas vagyok, ja és az arcformám rettentő rémes. Nem csoda, ha rám tényleg örök magány vár.
14/25 anonim válasza:
Mi lenne ha ledolgoznád a hájad dagi?Akkor az arcszerkezeted is megváltozna.
Egy alacsony ember is lehet férfias
15/25 anonim válasza:
11-es vagyok. Azt írtam le, amit én magam tapasztaltam, de biztos van olyan lány, aki másmilyen hasonló tapasztalatot tudna elmesélni. Amúgy a túlsúlynak sokszor van lelki oka (is). Egyel több ok arra, hogy fel a fejjel. Ha te nem kezded el, akkor mi itt hiába próbálunk segíteni.
16/25 anonim válasza:
Nem tudom ledolgozni egészségügyi okok miatt. És kizárt, hogy lenne olyan lány, akinek tetszene egy olyan férfi mint én külsőre, szóval példát sem tudna senki sem mesélni.
17/25 anonim válasza:
Mi az,hogy egészségügyi okok?Az ok,hogy kövér maradsz.Hol tart az orvosság?
18/25 anonim válasza:
Tudod, egyszer már leadtam 27 kg-ot. Ez viszont tönkrevágta az egészségem annyira, hogy most semmilyen sportra nem vagyok alkalmas. (Persze visszahíztam, mert vékonyabban sem kellettem a lányoknak, mert az alacsonyság és ocsmányság adott!)
19/25 anonim válasza:
Téged el kéne törölni a föld színéről.Már bocsánat.
Optimálisra kell lefogyni,erre nem gondoltál.
JAAA akkor is lesz valami kifogás.Tudom tudom.Mi lenne ha a többieket élni hagynád?
20/25 anonim válasza:
Köszönöm a jókívánságod. :) Még jó, hogy okosnak hiszed magad, miközben nem vagy az, és át sem látod a helyzetet, de mindegy is :P Én tudom, mennyire ocsmány vagyok, nagyon precíz önértékeléssel rendelkezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!