Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magyar lányok miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar lányok miért csak ritkán állnak le cigány fiúkkal? (hiába ápolt, tiszta, okos stb. )

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 23:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

Mert ha az illető még rendes is,a másokkal történt rossz tapasztalatokat rá is kivetítik..

Köszönd a társaidnak.

2013. máj. 13. 23:25
 12/28 anonim ***** válasza:
20%
Azért, mert rasszista barmok, mint az összes előttem kommentelő. Mondhatnám, hogy ismerkedj értelmesebb lányokkal, de azokból sajnos kevés van...
2013. máj. 13. 23:30
 13/28 anonim ***** válasza:
Mert egy füsti az csak egy füsti a vér nem válik vízzé.
2013. máj. 13. 23:56
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 13.

Hidd el én is sajnálom azt a romát aki rendes,de a társai miatt ő is hátrányból indul.De ez nem a magyarok hibája.

Az én kommentemben egyébként hol a rasszizmus,hmm?

Ne csak öntudatoskodj,érveket is kérnék.

2013. máj. 13. 23:56
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, most mégis mit vársz?

Én Pécsen élek, egy éven belül a második lányt erőszakolták meg cigányok... az egyik meg is halt. Agresszívak vagytok, ostobák, naplopók, csalók, tolvajok, gyilkosok, ingyenélők... Persze nem mind csak 95 százalékotok. Szerintem az a lány aki a fajtáddal keveredik szimplán nem normális.

2013. máj. 14. 00:13
 16/28 anonim ***** válasza:
19%

ez nem így van, nem kell általánosítani sem

mindenki azzal van általában, akit szeret, nem a bőr szerint ítél az ember

nem tudom nekem a konditeremben sem volt velük semmi bajom, ők még az utcán is előre köszöntek, a fehérek meg beképzeltek voltak, tisztelet a kivételnek,

ismerek rendes családokat is, nekem semmi bajom velük

és járnak velük magyar lányok N

2013. máj. 14. 00:20
 17/28 anonim ***** válasza:
>Bíp, bíp, bíp,< "cáfolom". Nekem a barátnőim nagy része magyar lány volt, úgyhogy sajnos ez így ebben a formában nem igaz (legalábbis nekem ebből gondom sosem volt). Úgyhogy nem tudom milyen az, ha egy magyar lány nem áll szóba egy fiúval azért mert roma származású. Lehet, hogy van ilyen helyzet, biztos, de nem MINDEN EGYES eset ilyen.
2013. máj. 14. 01:20
 18/28 anonim válasza:
0%
Most miert kell minden cigany egykalap ala venni???szerintem meg ha nem utasitanak eloket minden hol csak azert mert ciganyok ok is becssuletes eletet elnenek..a masik meg az parasztok kozul is van olyan aki rosszabb meg a ciganynal is ...nem csak a ciganyokat kell lenezni ...ha az o helyukbe lennetek megertenetek hogy milyen az o eletuk ...
2013. máj. 15. 02:26
 19/28 anonim ***** válasza:

"a masik meg az parasztok kozul is van olyan aki rosszabb meg a ciganynal is"

Amíg a fajtád parasztnak mer hívni minket, segélyen élősködtök, mert büdös a munka, loptok csaltok hazudtok, addig baromira nem érdekel. hogy milyen az életetek. Amúgy pedig bizonyítsátok be, hogy értek is valamit. Ide több válaszoló is írt, meglepően kultúrált stílusban, hogy neki nincsen baja a magyar lányokkal történő ismerkedéssel. Talán azért nincs, mert elsőre sok emberről le sem esik, hogy cigány, mert képes volt beilleszkedni a társadalomba. Aki akar, az közületek is tud dolgozni, tanulni pedig pláne tud, mert tízszer annyi támogatásra pályázhattok, mint egy magyar ember. Szerintem, egy mérnöknek például nem fogják a bőrszinét nézni.

2013. máj. 15. 11:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ápolt, tiszta, okos cigány? Ez miféle sci-fi?
2013. máj. 15. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!