Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egyfolytában mosolyogtok rám a buszon és megbámultok. Mit akartok ezzel elérni, mit vártok Tőlem? 19/f
10/8-9 es vagyok arcra, testre 10. Nem egy átlagos ember.
Akár hányszor felszállok a buszra és végigsétálok, minden korombeli mosolyog rám és megbámulnak...
Örülök neki, de mégis mit vártok? :)
Suli előtt 10 perccel, gyorsan mutatkozzak be és kérjem el a számotokat!?
Erre nem elég egy mosoly :)
Több jelet adjatok, vagy szólítsatok meg.
Akkor bátran leülök hozzátok, de én is emberből vagyok és félek az elutasítástól!
Szóval, mit is vártok el ilyenkor? :)
10/8-9 es vagyok arcra, testre 10. Nem egy átlagos ember.
ühümm szóval minden emberrel értékelteted magad.
nem akarsz aludni?
Ez igen :D
Csupa hasznos válasz :D ...ezért szeretek ide járni :)
Szerintem ha tudod magadról hogy ilyen jó vagy, akkor elég bátor is vagy hozzá, hogy leszólíts egy lányt. Egyébként ha mégsem, akkor legalább egy-egy mosolyt megengedhetsz magadnak...hisz a csajok sem fognak csakúgy leszólítani - főleg ha tényleg ilyen jó pasi vagy.
És igen, azt várjuk tőled, hogy leülj mellénk és elkérd a számunkat, majd felhívj hogy randizzunk. :D Vagy legalább egy kis flörtre. Nem mindenki akar komolyabbat, csak egy kis ártatlan flörtölgetést.
Ebben tévedsz...
Idáig 4 barátnőm volt, a negyedikkel 2 hónapja szakítottunk(3 éves kapcsolat) és ő az egyetlen akivel lefeküdtem!
Soha nem csaltam meg és ő sem engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!