Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai fiúk hívnak még randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiúk hívnak még randira lányokat?

Figyelt kérdés
Az én észrevételem az,hogy manapság már nem nagyon van az,hogy egy kedves fiú odamegy egy kedves lányhoz akit elhív mondjuk kávézni.(legegyszerűbb megoldás a Mcdonalt's-ban)Hanem csak simán odamegy hozzá és odanyögi járunk?mintha azt kérdezni kérsz kólát?!!!Áááá semmi romantika vagy flört hanem újabb pipa,jóvan megvan ez a csaj is...Bas*ameg valakitől akkor kérdezed meg,hogy ,,járjunk" ha már minimum 3-szor randiztatok.Erre a felnőttek mindig azt mondják nekem,hogy nem jó környezetbe vagyok azért nem tapasztalom az elhívást...De már sehol sincsen!!A randihoz visszatérve ennek ugyebár az a lényege,hogy megismerkedj azzal akit azért hívtál el mert tetszik.Hogy ne csak a külső számítson.Már csak az számít?A külső?
2013. máj. 13. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Áháá szóval itt a probléma. Fiatalka vagy még. És a te korosztályodban még éretlenkék.
2013. máj. 13. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Fel kell nőnöm,hogy egy normális fiút kifogjak??Pl. ilyen,hogy múzeum az én korosztályomban halott téma pedig úgy szeretem.
2013. máj. 13. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát azért Múzeumon kívül is vannak helyek ahol lehet ismerkedni. De azért vannak a te korosztályodban is normális srácok. Csak meg kell találnod. Csak nem szabad lecsüggedned ha nem lesz benne az első 10 ben.
2013. máj. 13. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? :)
2013. máj. 13. 20:05
 5/9 A kérdező kommentje:
16 leszek:)
2013. máj. 13. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Én szoktam lányokat elhívni randira, de én azt vettem észre, hogy ez már a lányoknál se népszerű dolog. Nah meg persze mivel ronda vagyok nem nagyon adnak esélyt lányok

18/F

2013. máj. 13. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
engem mindig elhívnak a fiúk randizni.. már ha ez alatt érthetjük a fagyizást, mozit vagy csak hogy simán kimegyünk sétálni parkba:) szóval igen szoktak:D L15
2013. máj. 13. 20:27
 8/9 Vackorka ***** válasza:
Én régen sokat "randizgattam" lányokkal, és nem is akármilyen élményekkel láttam el őket közbe, és akármelyik csajnak meséltem hogy mi volt a randin, minegyik bnyálcsorgatva mondogatta, hogy ilyen vele miért nem történik, kivéve azt az egyet akivel randiztam őt sose tudtam lenyügözni valamiért. Szóval felhagytam ezekkel a "randizgatásokkal" és azota sokkal nagyobb sikereim vannak. Azt hiszem ezzel válaszoltam is a kérdésre.
2013. máj. 13. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Vackorka: Nem érzed úgy, hogy valami hiányzik az életedből? Mert pl. nekem szükségem lenne normális randira, és nem tudom ezt egész egyszerűen mellőzni/lesz@rni.

Nekem olyan lány kell, akinek ez fontos.

2013. máj. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!