Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, hogyan érjem el, hogy az érzése kölcsönös legyen (többi lent)?
Figyelt kérdés
Szóval, tetszik egy lány.Kedves, okos, aranyos.Baráti viszonyban vagyunk, de szeretném, hogy több legyen.Láttam hogy vannak normális választ adóak, ezért írok ide(trollok kíméljenek).2013. máj. 13. 17:57
11/15 Emberek válasza:
mindenképpen találkozz vele, de ne túl sokat! tapasztalat.. az előző kapcsolatom ott bukott el. jobb az, ha nem látjátok nap mint nap egymást. úgy valahogy jobb várni a másikra, hogy végre láthassad.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szerintem ez csoda, hogy troll nem írt ide :)
2013. máj. 13. 20:03
13/15 A kérdező kommentje:
Ha van esetleg valakinek még jó tanácsa, várom a válaszod :D
2013. máj. 13. 20:24
14/15 anonim válasza:
Most komolyan nem trollkodásból írom, de:
A barátzónától óvjon téged a jóisten!
Figyeld a jeleket, hogy bejössz-e a csajnak, vagy csak barátként tekint rád. Ha például elkezdi veled megtárgyalni a pasiügyeit, az már régen rossz. Ha beskatulyáz téged barátnak, akkor legalább olyan nehéz lesz kikecmeregned belőle, mint Lugosi Bélának a horrorból.
Nem lehetetlen ugyan kilépni a barátzónából, láttam én már ilyet. De egyértelműen nehéz. Sok kitartás kell hozzá, és még sokkal több szerencse.
Szóval azt ajánlom, hogy elemezd a kapcsolatotokat, és tudd, hogy hányadán álltok. Máskülönben csupán hiú renlményekbe ringatod magad, amiből bizony nem kellemes a pofáraesés...
15/15 anonim válasza:
utolsó, ezt csinálom egypár hónapja, és egyik percben azt hiszem, hogy mindjárt összeházasodunk, másikban pedig azt, hogy elmenne mellettem az utcán köszönés nélkül, már majdnem megbolondultam. Ilyenkor mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!