Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint a szép csajok szemében vonzóbb egy olyan fiú, aki nagy darab, ronda, mint egy aranyos, de kis tömegű, alacsony srác?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 21:57
11/19 anonim válasza:
Hogy nőként bánj velük, előbb fel kell nőni. Majd férfiasodsz. Addig éld az életed a haverokkal, ráérsz még csajozni komolyabban.
12/19 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget :D Mozdulj már ki otthonról és akkor majd rájössz hogy milyen hülyeséget mondtál :D
13/19 anonim válasza:
Én már kimozdultam eleget, hidd el.:)
14/19 anonim válasza:
16-17 évesen még ezek a legnagyobb problémák. Vannak, akik későn érnek, ezt el kell fogadni. Lehet, hogy 10 lánnyal kevesebb lesz az emlékeiben, na és?! Éljen, bulizzon, majd idővel minden megoldódik.
15/19 anonim válasza:
Kimozdultál otthonról eleget?És te férfiaknak nevezed azokat az életképtelen egyedeket akikre ha ráfújnék akkor összeesnének?Mégis van barátnőjük...szóval itt nem a férfiasságon van a lényeg,főleg a 21-dik században
Régen igen a FÉRFIAKAT szerették a nők
16/19 anonim válasza:
Engem szép lánynak tartanak, és nekem személy szerint a férfias fiúk jönnek be. Egy vékonyka, lányos fiúkat messze elkerülöm.. Semmi vonzót nem találok benne, még azt az érzés sem kapnám meg, hogy úgy érezzem, meg tudna védeni.
18/L
18/19 A kérdező kommentje:
Hát, de én felnőtt vagyok, nem tini. Most ez genetika, mert nálunk mindenki fiatalabb anyai ágon. Nem értem, miért nem értékelik ez a genetiakai előnyt a lányok. Az mitől jobb, ha egy srác 14 évesen kinéz 20-nak?
2013. máj. 12. 23:29
19/19 anonim válasza:
én inkább az alacsonyabb, aranyos ffiút választanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!