Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vakrandi, netes társkeresők? Tapasztalatok? Bővebben lent.19/L
Szerintem ilyen fiatalon nee...
nem a gép előtt kéne ülni, hanem kimozdulni, közösségben, társaságban ismerkedni.
2 hete regisztráltam love.hu-ra,ez már a 3. de máshol is voltam már.Pl:párom.hu.
Nekem nem jött be,csak úgy mint életben sem.De egyetértek egy dologgal:élőben kellene keresgélj,életrevalóbb egyedek akadnának fel!
A legtöbb oldal gány. Fizetni kell a levegőért is. Múltkor valaki említett valami rusnya, vagy rondarandis oldalt. Felnéztem rá, elég jól meg van csinálva, bár nekem a megyére szűrés hiányzik. Viszont még nincsenek túl sokan, gondolom nem régi az oldal, vagy nincs nagy reklámja. Esetleg a neve miatt sokan elkerülik. :D
De ne várj sokat... A legtöbben csak addig szájalnak, amíg nem kerül sor konkrét dolgokra. Általában jóval többet állítanak magukról, mint a valóság. Ez igaz szerintem mind a két nemre.
De itt most úgyis kapsz elég levelet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!