Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lany a nyakkendomtol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lany a nyakkendomtol fogva magahoz huz, es puszit ker a nyakara, az azt jeleni, hogy szeret, vagy Friendzone extrakkal? Ezt tobbszor is megcsinaltuk es nagyon jo volt!

Figyelt kérdés
Es elore elnezest az ekezethianyert, csak Macbookon irom.
2013. máj. 12. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy nem csak neked tetszik, de lehet, hogy mások kevésbé jönnek be neki (már ha velük nem csinálja azt, amit veled). Szedd össze a bátorságod, és ÉLŐBEN hívd el valahová, ne neten. Max. elutasít, vagy csak egy éjszaka lesz belőle, de nincs sok vesztenivalód. Ne csak dumálgassatok, kezdeményezz végre, valószínűleg pont erre vár.
2013. máj. 12. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Hallottál már az erősebb kutyáról?

Azt is tudod mit csinál?

2013. máj. 12. 20:57
 13/19 A kérdező kommentje:
nem volt meg baratnom, igy tapasztalat nelkul nemtudom mit tegyek... amugyis most felvetelizek maj. 30-an zenesuliba, nincs szabad idom, fel kell ra keszuljek...ja es 13 km tavolsag
2013. máj. 12. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
13 km nem gáz (ha mondjuk nem olyan pocsék a közlekedés, hogy ötven km-t kell kerülnöd busszal), a "barátnőzést" meg el kell kezdened egyszer. Senki nem tálentumként születik, neked is meg kell tanulnod. És kár lenne kihagynod egy ilyen lehetőséget, itt az esély, hogy szerezz magadnak egy barátnőt.
2013. máj. 12. 21:21
 15/19 A kérdező kommentje:
de egy masik lanyt mar kiszemeltem baratnonek (valszeg neki is tetszem, o visszafogottabb, inkabb csak szemez) de ezen a nyakkendos csajon probalnam ki a tudasom... if you know what i mean
2013. máj. 12. 22:32
 16/19 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? :D
2013. máj. 13. 01:03
 17/19 A kérdező kommentje:
aprilis elsejen lettem 16
2013. máj. 13. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:
így már értem... :) írj neki levelet, nekem 16 évesen bejött!
2013. máj. 17. 23:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Figy lehet nincs fent sokat fb-n viszont ha írsz neki 1 levelet h bejön neked meg elhívod randira tuti elolvassa.. És írásban könnyebb is :)
2013. máj. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!