%napja megcsináltuk haverommal a rasta hajam és ilyen picikék max ilyen 12cmesek lettek muszáj horgolni vagy elég ha hagyom magától rasztásodni?
Nekem is raszta hajam van, de term. nem rasztásodik magától, az európai hajtípus nem rasztára született, ezért több vele a macera, mint a sima hajjal. ;) rem tudtad mit vállalsz be.
Most 2 hét (minimum) amíg nem moshatod meg, és a amennyire csak lehet kímélni kell. A 2 hét leteltével már nyugodtan mehetsz vele vízbe is, már persze ha jól van megcsinálva a víz nem sokat árt neki, csak némileg kibolyhosodik. :) Ajánlom a dread-lockot, avagy raszta ápolót, ilyen kis viaszszerű anyag, amivel ha havonta bedörzsölöd stabilabban egyben maradnak a tincsek. Gyógynövény bolt, ill. netes rendelés, de legjobb havertól kérni.
Pár hónap múlva lenő a raszta és ha nem akarod levágatni újra kell horgolni a töveket. Én most lenövesztem, mert könnyebben kezelhető, ha nem a tövétől raszta a haj. ;) Persze ez csak az én heppem.
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!