Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem merek lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek lányokkal beszélgetni?

Figyelt kérdés
Miért vagyok zavarban, ha egy lánnyal kéne beszélgetnem? Ha mégis nagy nehezen elkezdem, akkor meg nem tudok semmit mondani, nem tudom miről kéne beszélni. Ha egy olyan lánnyal kéne beszélgetnem, aki tetszik is, azt meg sem merem szólítani. Miért van ez? És mit tehetnék ellene? Már rettentően zavar, mert nagyon szeretnék már egy barátnőt, akivel meg tudom beszélni a gondjaimat, vagy csak egyszerűen jól érezni magam vele. Sajnos elég zárkózott vagyok, 14/F.
2009. szept. 30. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Több önbizalmat,mindenképpen,ez kulcsfontosságú!A másik,hogy ha humorosan közeledsz,az általában tetszik a lányoknak,és nem fogják tolakodásnak venni.Egy mosoly,kis kedvesség,pici humor...Ennél több nem kell.Bízz magadban,és meglátod,menni fog!Több is veszett már Mohácsnál,mint hogy egy csaj esetleg nem vevő a közeledésedre...Ha egy nemet mond,van még ezer másik!Ha nem jön össze,attól te nem leszel kevesebb,ha meg kinevet,csak magát minősíti.Szóval,bátorság!!!
2009. szept. 30. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
kedves barátom, ez csak gyakorlat kérdése. próbálkozz először fiús csajokkal (akik fociznak ilyesmi), hátha könnyebben megtalálod velük a közös hangot. majd később jöhetnek a jobb lányok. hidd el, csak gyakorlat kérdése ;)
2009. szept. 30. 22:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor megpróbálok minél többet beszélgetni lányokkal, hátha belejövök. :)
2009. szept. 30. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
mindig ez a tanács, hogy gyakorolj... szerintem nem ez az első. Legyél magabiztos, bízz magadban az élet más területein, és a csajozás magától fog menni.
2009. szept. 30. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
gyakorlat teszi a mestert. valahol el kell kezdeni aztán majd egy idő után már nem fogsz izgulni.
2009. szept. 30. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, gyakorlat kérdése az egész:)

Hidd el,nm leszel egész életedben bátortalan cs akarni kell!:)

Dicsérd meg h jó a haja,v szép a fülbevalója,biztos találtok majd közös témát:)

Én is találkoztam már ilyen fiúval, én ezt úgy oldottam meg h én dobtam fel témát mert láttam h ő fél:)

Úgyh.nincs gáz,ha a csaj látja h picit bátortalan v ,vmi témát csak fel fog dobni:)

15/L

2009. okt. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!