Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randinak tekintette?
Szóval tegnap találkoztam egy sráccal, akit már kb 1 éve ismerek és beültünk meginni egy italt. Kérdezte hogy kérek e pizzát mert ő rendelt azt is mert éhes volt, de én nem kértem de mikor kihozták nekem is hoztak tányért és annyira mondta hogy egyek már mert olyan rosszul érezné magát ha nem ennék meg stb... Ez után még kimentünk a tóhoz sétálni ott voltunk kb. 1 órát, és mikor hívták a baráti telefonon hogy mennyen már mert ők nem sokára mennek haza kérdezte hogy van-e kedvem elmenni vele a parkba, mert ott szoktak bicajozni. De én már akkor jöttem haza. Egy darabon elkisért majd 3 puszival váltunk el. Szerintetek ő randinak tekintette ezt mert szerintem ez 1. randinak nagyon jó volt. Meg nekem már rég óta tetszik ez a srác és jó lenne vele még találkozni.
De azóta semmit nem beszéltünk.
Szerintetek írjak neki egy sms-t vagy facebookon egy üzenetet ?
tegnap este beszélgettünk és ma is elég sokat már és kérdeztem hogy mikor találkozunk ismét és megkérdezte hogy nekem mikor lenne jó, én azt mondtam hogy sok szabad időm van bármikor ráérek és ő azt mondta hogy a szerdai napot akkor úgy alakítja hogy semmi dolga ne legyen :)))
jaaj most annyira örülök már alig várom a szerdát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!